Thumbnail
Google logo Μάθε πρώτος όλες τις σημαντικές ειδήσεις. Βάλε το alfavita.gr στα αποτελέσματα αναζήτησης της Google
Β ΕΛΜΕ Θεσσαλονίκης

Θεσσαλονίκη, 22/5/2015 

Αρ. Πρ

Β΄  Ε.Λ.Μ.Ε.-ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ  

Πρ. Κορομηλά 51   ΤΚ 54622

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ  

Τηλ & Fax: 0030-2310-221855  

b.elme.thess@gmail.com   
Προς: Σχολεία, ΕΛΜΕ, ΟΛΜΕ, ΕΔΟΘ, Διοίκηση, Γονείς, ΜΜΕ

ΘΕΜΑ: Η ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΦΙΜΩΣΗΣ ΤΗΣ Β΄ ΕΛΜΕ ΝΑΥΑΓΗΣΕ

Η προγραμματισμένη για αύριο εκδίκαση ασφαλιστικών μέτρων ενάντια στο σωματείο της Β΄ΕΛΜΕ αλλά και στον σύλλογο γονέων του σχολείου από τη Δ/ντρια του 9ου Γυμνασίου Καλαμαριάς κατέρρευσε μπροστά στην γενικευμένη κατακραυγή και την ομόθυμη συμπαράσταση πλήθους φορέων και συλλογικοτήτων, τους οποίους και ευχαριστούμε θερμά. Πάνω απ’ όλα όμως η προσπάθεια ποινικής δίωξης κατέρρευσε μπροστά στην συσπείρωση και την αλληλεγγύη των συναδέλφων.

Η δίκη ματαιώθηκε!

Για ακόμη μια φορά αποδείχτηκε περίτρανα ότι την λύση δίνουν οι αγώνες. Αυτοί που δεν φοβούνται την διοίκηση, γιατί είναι «δικά της παιδιά» οπισθοχωρούν άτακτα μπροστά σε ένα σωματείο αποφασισμένο να υπερασπιστεί τα δικαιώματα των εργαζομένων.

Οι μάσκες έπεσαν! Έχει αποκαλυφθεί πλέον σε όλους τους συναδέλφους ότι απέναντί μας δεν έχουμε ένα πρόσωπο αλλά ένα σύστημα βαθειά ριζωμένο στην διοίκηση, το οποίο αμύνεται με όλα τα μέσα σε μια απέλπιδα προσπάθεια να διασώσει τον εαυτό του και το  μνημονιακό καθεστώς με το οποίο ταυτίστηκε και το οποίο υπηρέτησε πρόθυμα.

Το ΔΣ της Β΄ΕΛΜΕ θα εξακολουθήσει με την ίδια αποφασιστικότητα να υπερασπίζεται τα νόμιμα δικαιώματα των διωκόμενων συναδέλφων του 9ου Γυμν. Καλαμαριάς αλλά και όλων των συναδέλφων. Για εμάς ελευθερία της συνδικαλιστικής δράσης είναι αδιαπραγμάτευτη. Δηλώνουμε προς πάσα κατεύθυνση ότι καμία προσπάθεια τρομοκράτησης και καμία απόπειρα ποινικοποίησης δεν θα μας κάμψει.

ΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΜΑΣ ΔΕΝ ΔΙΚΑΖΟΝΤΑΙ!

Η ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΚΑΙ Η ΕΝΟΤΗΤΑ ΝΙΚΑΝΕ!  

Για το ΔΣ της Β΄ Ε. Λ. Μ. Ε.-Θ

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                           Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΑΖΟΥΔΗΣ  ΘΟΔΩΡΟΣ             ΤΟΔΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ

 

Όλες οι σημαντικές ειδήσεις

Προσλήψεις εκπαιδευτικών – ΟΠΣΥΔ: Τα 6 βήματα για σωστά δικαιολογητικά και φάκελο

Πανελλήνιες 2026: Το έγγραφο «κλειδί» για την είσοδο στα εξεταστικά κέντρα

Προκηρύξεις εκπαιδευτικών 2026: Πώς θα δεις πρώτος τους πίνακες μέσω google

Google logo Μάθε πρώτος όλες τις σημαντικές ειδήσεις. Βάλε το alfavita.gr στα αποτελέσματα αναζήτησης της Google Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

Προκηρύξεις ΑΣΕΠ εκπαιδευτικών: Ξεπέρασαν τις 44.000 οι αιτήσεις – Η νέα κατανομή, οι «παγίδες» στο ΟΠΣΥΔ και η ποινή-σοκ για τα δικαιολογητικά
Τέλος οι παραδοσιακές κρίσεις στελεχών: Νέο μοντέλο επιλογής προϊσταμένων με γραπτές εξετάσεις τύπου ΑΣΕΠ και βαθμολόγηση προσόντων
Ανατροπή στις κρίσεις στελεχών: Νέο σύστημα επιλογής για τις θέσεις ευθύνης – Έρχονται γραπτές εξετάσεις
Τέλος οι παραδοσιακές κρίσεις στελεχών: Νέο μοντέλο επιλογής προϊσταμένων με γραπτές εξετάσεις τύπου ΑΣΕΠ και βαθμολόγηση προσόντων