Το Υπουργείο αφου έσκαψε τις προηγούμενες μέρες ένα μεγάλο λάκο, πέταξε μέσα τους Γεωλόγους της Γενικής Παιδείας.
Προσέλαβε έξι (6) Γεωλόγους σε σύνολο 649 του κλάδου ΠΕ04. Η ταφόπλακα έπεσε χθές σκεπάζοντας και τους Γεωλόγους της Ειδικής Αγωγής.
Πρόσληψη ενός (1) !!! Γεωλόγου σε σύνολο 87 του κλάδου ΠΕ04. Αριθμητικά το ποσοστό αυξήθηκε από 0,92% σε 1,15%.
Αν στη Γενική έγινε αυτό για να καλυφτούν τα κενά με β΄ αναθέσεις, στην Ειδική Αγωγή δεν μπορεί να συμβαίνει το ίδιο. Εδώ δεν μπορούμε να μιλήσουμε για κενά, αλλά για ένα δίκαιο καταμερισμό προσλήψεων.
Αν πρόκειται για λάθος, ας το διορθώσουν. Αν όχι ας βγει τουλάχιστον ο Υπουργός και να δηλώσει ξεκάθαρα : Η ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΑ ΠΕ04.05 ΚΑΤΑΡΓΕΙΤΑΙ.
ΠΕΛΑΛΙΔΗΣ ΛΕΥΤΕΡΗΣ ΠΕ04.05
Υ.Γ. Κάποιοι συνάδελφοι, προς τιμήν τους, ξεκίνησαν έναν αγώνα διεκδίκησης με νομικά μέσα. Οφείλουμε όλοι να είμαστε μαζί τους έμπρακτα.
Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα
Παν.Πατρών: Tο 1ο στην Ελλάδα Πανεπιστημιακό Πιστοποιητικό ΤΕΧΝΗΤΗΣ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗΣ για εκπαιδευτικούς
Η πιο εύκολη Πιστοποίηση Αγγλικών στην Ελλάδα σε 2 ημέρες στα χέρια σου - Δίνεις από το σπίτι σου
Πανεπιστήμιο Αιγαίου: Το κορυφαίο πρόγραμμα ειδικής αγωγής στην Ελλάδα - Αιτήσεις έως 18/12
Μοριοδοτούμενο σεμινάριο Ειδικής Αγωγής Πανεπιστημίου Πατρών με μόνο 60 ευρώ
Alfavita Newsroom