Thumbnail
Γ ΕΛΜΕ Θεσσαλονίκης

Θεσσαλονίκη      19-9-2014

Γ΄ ΕΛΜΕ - ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ

Κορομηλά 51

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ 54622

[email protected]

ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΗΝ ΚΑΜΠΑΝΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗ

Η απανθρωπιά, η βαρβαρότητα, η ιμπεριαλιστική θηριωδία δεν έχουν τελειωμό! Μέχρι στιγμής 565 μαθητές έχασαν τη ζωή τους, τουλάχιστον 3 χιλιάδες τραυματίστηκαν και καταστράφηκαν ολοσχερώς 277 σχολεία. Ισραήλ-Ευρωπαϊκή Ένωση-ΝΑΤΟ αιματοκυλούν το λαό της Παλαιστίνης. Η ελληνική κυβέρνηση βρίσκεται στο πλάι της δολοφονικής κυβέρνησης του Ισραήλ. Υπογράφει μαζί της συμφωνίες στρατιωτικής συνεργασίας, είναι συνένοχη.

Τα σύννεφα του πολέμου πυκνώνουν επικίνδυνα στη γειτονιά μας. Τα μονοπώλια προκειμένου να ξεπεράσουν την κρίση τους, για να σώσουν και να αυγατίσουν τα κέρδη τους, δε διστάζουν να αιματοκυλίσουν τους λαούς. Η συνταγή παλιά και δοκιμασμένη. Σήμερα στην Παλαιστίνη, στην Ουκρανία, στο Ιράκ, χθες στη Γιουγκοσλαβία, στο Αφγανιστάν κ.α. Αύριο που;

Η Γ΄ Ε.Λ.Μ.Ε. – Θ συμμετέχει στην καμπάνια για τα παιδιά της Παλαιστίνης, που γίνεται με πρωτοβουλία της ΠΣΟ (Παγκόσμια Συνδικαλιστική Ομοσπονδία), της FISE (Παγκόσμια Συνδικαλιστική Οργάνωση Εκπαιδευτικών), σε συνεργασία με τη Γενική Ένωση Παλαιστινίων Εργατών.

Καλούμε όλους τους εκπαιδευτικούς, τους μαθητές, να μετατρέψουν το κάθε σχολείο, τη κάθε γειτονιά σε ορμητήριο αλληλεγγύης για τα παιδιά και το λαό της Παλαιστίνης.

Συγκεντρώνουμε τετράδια, μολύβια, γόμες, γραφική ύλη κ.α. σε κάθε σχολείο, στα γραφεία της ΕΛΜΕ. Αντιπροσωπεία της οργανωτικής επιτροπής για την καμπάνια αλληλεγγύης θα μεταβεί στην Παλαιστίνη για να παραδώσει τη βοήθεια που θα συγκεντρωθεί.

Επικοινωνούμε με τα μέλη του ΔΣ της ΕΛΜΕ για τη συγκέντρωση γραφικής ύλης ή τα παραδίδουμε στα γραφεία της ΕΛΜΕ, Τρίτη 7 και 14 Οκτώβρη 8-10μμ.

Συζητάμε με τους μαθητές μας για τα πραγματικά αίτια του άδικου πολέμου ενάντια στο λαό της Παλαιστίνης, για το δίκαιο αγώνα των Παλαιστινίων να έχουν πατρίδα, ενάντια στην κατοχή και εισβολή του Ισραήλ, για το δικαίωμα των λαών να παλεύουν με όλους τους τρόπους, ενάντια στους δυνάστες τους.

Μόνο η παγκόσμια αλληλεγγύη των λαών μπορεί να σταματήσει το δολοφονικό χέρι των ιμπεριαλιστών.

Αλληλεγγύη τώρα στην πάλη των λαών.

Ενότητα τώρα ενάντια στα μονοπώλια και τους ιμπεριαλιστικούς οργανισμούς ΝΑΤΟ και Ε.Ε. που σφαγιάζουν τους λαούς. Να σηκώσουμε το ανάστημά μας!

Πάρε κι εσύ θέση.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                     Ο  Γ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΣ  TΡΑΝΟΣ             ΓΙΑΝΝΗΣ  ΛΑΘΗΡΑΣ

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Voucher 750 ευρώ σε εργαζόμενους του ιδιωτικού τομέα - Ανοίγουν οι αιτήσεις

Ανακοινώθηκε ο 3ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ με ΝΕΑ ΥΛΗ: Βγήκαν τα πρώτα Τεστ με τις λύσεις τους

Alfavita.gr: Χρονιά εκτόξευσης το 2025 – Νο1 στην Παιδεία, ανάμεσα στα 10 μεγαλύτερα ενημερωτικά μέσα

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

Νέα Αριστερά
Νέα Αριστερά: «Η ΝΔ θέλει να “στερεώσει” τα σκάνδαλα και τις παθογένειες»
Η κυβέρνηση της ΝΔ επιχειρεί να θεσμοποιήσει τις ολέθριες επιλογές της, υπονομεύοντας την παιδεία, το περιβάλλον και τη λογοδοσία των στελεχών της.
Νέα Αριστερά: «Η ΝΔ θέλει να “στερεώσει” τα σκάνδαλα και τις παθογένειες»
Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Παύλος Μαρινάκης
LIVE – Μαρινάκης για Αναθεώρηση: «Τα κόμματα αντιμέτωπα με την ιστορία» – Τέλος στη μονιμότητα χωρίς αξιολόγηση
Live η ενημέρωση των πολιτικών συντακτών από τον Παύλο Μαρινάκη – «Κάποιοι θα ξεβολευτούν» προειδοποιεί το Μαξίμου
LIVE – Μαρινάκης για Αναθεώρηση: «Τα κόμματα αντιμέτωπα με την ιστορία» – Τέλος στη μονιμότητα χωρίς αξιολόγηση