Voucher παιδικών σταθμών: Βγήκαν τα οριστικά αποτελέσματα – Τι πρέπει να κάνουν οι δικαιούχοι

Ανακοινώσεις 0

Καταγγελία για τον Διευθυντή Εκπαίδευσης Δυτικής Θεσσαλονίκης, των αιρετών Δ. Σαββίδου και Ν. Χριστοφόρου

Google Logo Μάθε πρώτος όλες τις σημαντικές ειδήσεις. Βάλε το alfavita.gr στα αποτελέσματα αναζήτησης της Google
ΠΥΣΠΕ Δυτικής Θεσσαλονίκης

Σαββίδου Δέσποινα-Χριστοφόρου Νίκος                                  

Aιρετοί του ΠΥΣΠΕ Δυτικής Θεσσαλονίκης

 

ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ για τον Δ/ντή Εκπαίδευσης Δυτ.Θεσ/νίκης

        Οι αιρετοί του ΠΥΣΠΕ Δυτικής Θεσσαλονίκης καταγγέλουμε τον Δ/ντή εκπαίδευσης Δυτ.Θεσσαλονίκης ο οποίος αυθαίρετα και παράνομα ακύρωσε απόφαση του ΠΥΣΠΕ Δυτ. Θεσσαλονίκης σχετικά με την τοποθέτηση των εκπαιδευτικών ΠΕ70 της διάθεσης σε λειτουργικά κενά.

    Συγκεκριμένα, και ενώ το ΠΥΣΠΕ συνεδρίασε στις 10-09-2014 και τοποθέτησε ομόφωνα και με παρόντα όλα τα τακτικά μέλη, τους παραπάνω εκπαιδευτικούς σύμφωνα με τον πίνακα λειτουργικών κενών(σύνολο κενών 174), όπως αυτός αναρτήθηκε και γνωστοποιήθηκε στους ενδιαφερόμενους από την ιστοσελίδα της Δ/νσης και αφού αποχώρησαν οι αιρετοί μετά τη λήξη της συνεδρίασης,  αυθαίρετα και παράνομα ακύρωσε ο Δ/ντης  τον πίνακα των τοποθετηθέντων εκπαιδευτικών και τοποθέτησε μόνος του εκ νέου με κριτήρια που κανείς δε γνωρίζει(!!!)σε λειτουργικά κενά αφαιρώντας από τον αρχικό ανακοινωμένο πίνακα τα κενά των ολοήμερων τμημάτων.

«Βασιλικότερος του βασιλέως», προτρέχει ακόμα και των διαταγών του Υ.ΠΑΙ.Θ με τις οποίες τα ΠΥΣΠΕ επιτρέπεται να τοποθετήσουν εκπαιδευτικούς στα ολοήμερα τμήματα (3-9-2014),εφαρμόζοντας έτσι τις μνημονιακές επιταγές για δημιουργία τεχνητού πλεονάσματος με σκοπό την ελαχιστοποίηση των κενών και αδιαφορώντας για τις πραγματικές ανάγκες των σχολείων και των μαθητών.

    Είναι αδύνατον να συναινέσουμε και να νομιμοποιήσουμε τέτοιες πρακτικές που αναιρούν αποφάσεις θεσμικών οργάνων και καταρρακώνουν το κύρος του Συμβουλίου.

ΚΑΛΟΥΜΕ τα μέλη των Δ.Σ. των συλλόγων Π.Ε της  Δυτ. Θεσσσαλονίκης καθώς και τους εκπαιδευτικούς των σχολείων μας σε παράσταση διαμαρτυρίας στα γραφεία της Δ/νσης αύριο Πέμπτη 11/9/2014 στις 12:00.

Με τη συλλογικότητά μας θα αντιπαλέψουμε την όποια αυθαιρεσία.

0 Δείτε τα σχόλια

Όλες οι σημαντικές ειδήσεις στο alfavita.gr

Νεοδιόριστοι εκπαιδευτικοί: Δεν μπορείς να τους μετακινείς σαν πιόνια μετά από 20 ημέρες

IRIS και Εφορία: Τι ισχύει όταν στέλνετε χρήματα σε παιδιά, συγγενείς και φίλους

Google Logo Μάθε πρώτος όλες τις σημαντικές ειδήσεις. Βάλε το alfavita.gr στα αποτελέσματα αναζήτησης της Google
Viber Ακολουθήστε το Αlfavita στο Viber

ανακοινώσεις