Ανακοινώσεις 0

ΕΛΜΕ Νοτίων Κυκλάδων: Ψήφισμα συμπαράστασης στον Παύλο Αντωνόπουλο

Google Logo Μάθε πρώτος όλες τις σημαντικές ειδήσεις. Βάλε το alfavita.gr στα αποτελέσματα αναζήτησης της Google

ΕΛΜΕ ΝΟΤΙΩΝ ΚΥΚΛAΔΩΝ 

elme.n.kyk@gmail.com

 Καταγγέλλουμε την απαγόρευση συγκεντρώσεων και διαδηλώσεων που επιβλήθηκε από την κυβέρνηση στο κέντρο της Αθήνας την Τετάρτη 8 Ιανουαρίου, πρώτη ημέρα ελληνικής προεδρίας της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Καταγγέλλουμε τη σύλληψη του εκπαιδευτικού Παύλου Αντωνόπουλου, μέλους της Ε.Ε. της ΑΔΕΔΥ και πρώην μέλος του Δ.Σ. της ΟΛΜΕ. Ο συνάδελφος συνελήφθη κατά τη διάρκεια ανοιχτής συνέντευξης τύπου των συνδικαλιστικών και πολιτικών οργανώσεων που διοργάνωναν τη διαδήλωση ενάντια σε κυβέρνηση και Ευρωπαϊκή Ένωση. Την Πέμπτη 9 Ιανουαρίου ο συνάδελφος περνάει από εισαγγελέα με την κατηγορία της συμμετοχής σε απαγορευμένη συγκέντρωση και της αντίστασης κατά της αρχής.

Η κυβέρνηση Σαμαρά-Βενιζέλου αναλαμβάνει την προεδρία της Ε.Ε. απαγορεύοντας διαδηλώσεις και στέλνοντας στην Ασφάλεια όσους αντιστέκονται. Αποκαλύπτεται έτσι το πραγματικό αντιλαϊκό και αυταρχικό πρόσωπο της κυβέρνησης και της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Ούτε οι απαγορεύσεις, ούτε οι συλλήψεις, ούτε η καταστολή μπορούν να κάμψουν τους λαϊκούς αγώνες.

Απαιτούμε την άμεση αποφυλάκισή του.

Η τρομοκρατία κυβέρνησης – Ε.Ε. δεν θα περάσει.

ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ. ΤΗΣ ΕΛΜΕ Νοτίων Κυκλάδων:

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                         Η Γ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

Αντώνης Φραγκίσκος                                        Zωή Τζαννίνη

0 Δείτε τα σχόλια

Όλες οι σημαντικές ειδήσεις στο alfavita.gr

ΑΤΜ στο εξωτερικό: Πώς θα καταλάβετε αν σας χρεώνουν έξτρα προμήθεια

13ος και 14ος μισθός: Στο Δικαστήριο της ΕΕ το ερώτημα για τα δώρα στο Δημόσιο

Google Logo Μάθε πρώτος όλες τις σημαντικές ειδήσεις. Βάλε το alfavita.gr στα αποτελέσματα αναζήτησης της Google
Viber Ακολουθήστε το Αlfavita στο Viber

ανακοινώσεις