Στους δρόμους οι φοιτητές στη Ρόδο
Δωρεάν σίτιση, στέγαση και σπουδές διεκδικούν οι φοιτητές της περιοχής μας, οι οποίοι αυτήν την ώρα πραγματοποιούν πορεία διαμαρτυρίας στο κέντρο της πόλης.
Μέλη των φοιτητικών συλλόγων ΠΤ.Δ.Ε. και Τ.Μ.Σ. βγήκαν σήμερα στους δρόμους για να διαμαρτυρηθούν για την διάλυση των κοινωνικών παροχών από την κυβέρνηση, με αποτέλεσμα όπως υποστηρίζουν να οδηγείται η πανεπιστημιακή μονάδα της Ρόδου σε σταδιακό κλείσιμο.
Οι φοιτητές στα συνθήματα τους τόνισαν πως θα συνεχίσουν να αγωνίζονται για το αυτονόητο, να μπορούν δηλαδή να ζουν και να σπουδάζουν με αξιοπρέπεια, και ζήτησαν τη στήριξη της τοπικής κοινωνίας ώστε να ασκηθεί πίεση προς το αρμόδιο υπουργείο και να αυξηθεί η χρηματοδότηση της Σ.Α.Ε. Ρόδου.
Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα
Γιατί η ώρα έχει 60 λεπτά: Η αρχαία απόφαση που «ρυθμίζει» ακόμη τη ζωή μας
Υπ. Παιδείας: Καταβολή αποζημίωσης σε εκπαιδευτικό μετά από 14 χρόνια. Ο λόγος
Σχολεία: Πέντε μέρες χωρίς μαθήματα μετά το Πάσχα - Το πρόγραμμα
Alfavita Newsroom