Thumbnail
Διαβάστε παρακάτω ανακοίνωση της ΔΟΕ για τις αιτήσεις αναστολής των αποφάσεων για μετακίνηση εκπαιδευτικών ως πλεονάζοντων

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΙΤΗΣΕΙΣ ΑΝΑΣΤΟΛΗΣ ΤΩΝ ΑΠΟΦΑΣΕΩΝ ΓΙΑ ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΩΣ «ΠΛΕΟΝΑΖΟΝΤΩΝ»

Το Δ.Σ. της Δ.Ο.Ε. υλοποιώντας στις 7/10/2013 την από 22/9/2013 απόφασή του περί νομικής αντιμετώπισης της διαδικασίας με την οποία εκπαιδευτικοί που ήταν στη διάθεση των ΠΥΣΠΕ ή είχαν θεωρηθεί ως υπεράριθμοι (με βάση το από 9/9/2013 έγγραφο του ΥΠΑΙΘ με το οποίο απομακρύνθηκαν δάσκαλοι από τα Ολοήμερα τμήματα) μετακινήθηκαν με απόφαση Περιφερειακών Διευθυντών Εκπαίδευσης σε άλλο ΠΥΣΠΕ  της Περιφέρειας, είχε αποστείλει δύο(2) φόρμες που έπρεπε να συμπληρωθούν από τους ενδιαφερόμενους εκπαιδευτικούς.

 
Οι φόρμες αυτές, καθώς και τα υπόλοιπα έγγραφα που έχουν ζητηθεί, θα χρησιμοποιηθούν ώστε να συνταχθούν οι αιτήσεις αναστολής της απόφασης για τη μετακίνηση των εκπαιδευτικών.
 
Επειδή τα χρονικά περιθώρια για την κατάθεση των αιτήσεων περιορίζονται, παρακαλούμε να επισπευτεί η διαδικασία συγκέντρωσης των δικαιολογητικών των ενδιαφερομένων και να αποσταλούν από τους Συλλόγους Εκπαιδευτικών Π.Ε. προς τη Δ.Ο.Ε. μέχρι και την Παρασκευή 8 Νοεμβρίου 2013.

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Καταγγελία για αδιανόητες απειλές σε βάρος αναπληρωτή εκπαιδευτικού από άλλον εκπαιδευτικό

Ηλεκτρική κουβέρτα: Το μεγάλο λάθος που κάνουμε όλοι στο κρεβάτι

Voucher 750 ευρώ σε εργαζόμενους του ιδιωτικού τομέα - Ανοίγουν οι αιτήσεις

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

εμβοες
Γιατί βουίζουν τα αυτιά; Οι εμβοές, οι παράγοντες κινδύνου και τι μπορείτε να κάνετε
Από την απώλεια ακοής και το άγχος μέχρι τον θόρυβο της καθημερινότητας – Πώς προλαμβάνονται και πώς αντιμετωπίζονται
Γιατί βουίζουν τα αυτιά; Οι εμβοές, οι παράγοντες κινδύνου και τι μπορείτε να κάνετε