Thumbnail

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ Π.Ε. «Ο ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ»

 

1ου, 3ου, 4ου, 5ου

Γραφείων Π.Ε. Α΄ Αθήνας

Κόρακα και Παπαναστασίου

Τηλέφωνο - Φαξ: 2108319372    

 e-mail: [email protected]

http://www.sylaristotelis.com

                                                                                                                          Αθήνα, 17-10-2013

Προς: Τα μέλη του Συλλόγου, ΔΟΕ, Συλλόγους Εκπ/κών  Π.Ε.,  Αιρετούς Α΄ ΠΥΣΠΕ Αθήνας, Αιρετούς ΑΠΥΣΠΕ Αττικής, Αιρετούς ΚΥΣΠΕ, Α’ ΑΠΥΣΠΕ, συμβούλους σχολικής και προσχολικής αγωγής της περιοχής μας

Θέμα: Όλες/Όλοι στην Πανελλαδική πορεία των διοικητικών υπαλλήλων των Πανεπιστημίων, που βρίσκονται στην 6η εβδομάδα απεργίας, το Σάββατο 19/10, στις 14.00, στα Προπύλαια!

Στεκόμαστε αλληλέγγυοι στον αγώνα των εργαζόμενων στην Τριτοβάθμια εκπαίδευση, που βρίσκονται στην 6η εβδομάδα απεργίας! Καλούμε τους συναδέλφους μας να συμμετέχουν στη διαδήλωση που οργανώνει  η Ομοσπονδία Διοικητικού Προσωπικού Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης, το Σάββατο 19 Οκτωβρίου, στις 14:00, στα Προπύλαια.  Διαδηλώνουμε μέχρι τη Βουλή και επιστρέφουμε στα Προπύλαια για μια μεγάλη απεργιακή συναυλία στήριξης.

 

Διαβάστε το κάλεσμα της ΟΔΠΤΕ

«Η Ομοσπονδία Διοικητικού Προσωπικού Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης, μετά από έξι εβδομάδες απεργιακών κινητοποιήσεων, καλεί τους εργαζόμενους και τους απολυμένους από το Δημόσιο και τον Ιδιωτικό τομέα, όλο τον κόσμο της εργασίας που βρίσκεται υπό διωγμό από την πολιτική της κυβέρνησης και της τρόικα, να διαδηλώσει από κοινού σε μια πανελλαδική και μεγάλη πορεία, το Σάββατο 19 Οκτωβρίου, στις 14:00 στα Προπύλαια του Πανεπιστημίου Αθηνών.

Να μας ακούσουν καλά στη Βουλή πως δεν υποχωρούμε, πως θα διεκδικήσουμε το δικαίωμα μας στη δουλειά, στην υγεία, στην παιδεία, στον πολιτισμό, στην δημοκρατία. Πως οι εργαζόμενοι και οι απολυμένοι σε δημόσιο και ιδιωτικό τομέα δεν υποχωρούν στον κοινωνικό αυτοματισμό που συστηματικά καλλιεργεί η κυβέρνηση και τα κυρίαρχα μέσα ενημέρωσης. Είμαστε ένα κι έχουμε ένα εχθρό. Την καταστροφική πολιτική τους!

Διαδηλώνουμε μέχρι τη Βουλή και επιστρέφουμε στα Προπύλαια για μια μεγάλη απεργιακή συναυλία στήριξης!

Στόχος μας να δημιουργηθεί το μέτωπο των κοινωνικών αγώνων για την:

ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ, ΤΟΥ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΥ ΑΓΑΘΟΥ ΤΗΣ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ.

ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΑΝΥΠΟΧΩΡΗΤΑ. Με την ενότητα και τον αγώνα μας ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΑΠΟΚΡΟΥΣΟΥΜΕ την πολιτική των απολύσεων. ΝΑ ΑΚΥΡΩΣΟΥΜΕ κάθε νέο σχεδιασμό της Κυβέρνησης και του Υπουργείου Παιδείας.»

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

750 ευρώ  σε 170.000 πολίτες - Πάρτε τα με μια μόνο αίτηση και όλα εξα αποστάσεως μέσω golearn

Παν.Πατρών: Tο 1ο στην Ελλάδα Πανεπιστημιακό Πιστοποιητικό Τεχνητής Νοημοσύνης για εκπαιδευτικούς

Πανεπιστήμιο Αιγαίου: Το κορυφαίο πρόγραμμα ειδικής αγωγής στην Ελλάδα - Αιτήσεις έως 20/6

ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

lekseis
Λέξεις που λέμε σωστά, αλλά γράφουμε συχνά λάθος – Δείτε τα πιο συνηθισμένα ορθογραφικά λάθη
Tα ορθογραφικά λάθη δεν αποτελούν ένδειξη έλλειψης παιδείας, αλλά δείχνουν την πολυπλοκότητα της ελληνικής γλώσσας.
Λέξεις που λέμε σωστά, αλλά γράφουμε συχνά λάθος – Δείτε τα πιο συνηθισμένα ορθογραφικά λάθη
καπακια
Το καπάκι που «εκτοξεύεται» — Τι συμβαίνει όταν ανοίγεις ένα ανθρακούχο μπουκάλι;
Ανοίγεις ένα παγωμένο ανθρακούχο ποτό. Αν έχεις κουνήσει το μπουκάλι, το καπάκι εκτοξεύεται! Τι μηχανισμός το προκαλεί;
Το καπάκι που «εκτοξεύεται» — Τι συμβαίνει όταν ανοίγεις ένα ανθρακούχο μπουκάλι;
athitismos-treximo.jpg
Ιαπωνικό Περπάτημα: Η απλή άσκηση που βελτιώνει την υγεία με 30 λεπτά την ημέρα
Το ιαπωνικό περπάτημα είναι η νέα παγκόσμια τάση γυμναστικής που ενισχύει την υγεία και τη φυσική κατάσταση με μόλις 30 λεπτά άσκησης, χωρίς εξοπλισμό
Ιαπωνικό Περπάτημα: Η απλή άσκηση που βελτιώνει την υγεία με 30 λεπτά την ημέρα