Επίδομα γέννησης έως 3.000 ευρώ από τους Δήμους – Ποιοι το δικαιούνται

Ανακοινώσεις 0

ΔΑΚΕ ΔΕ Λάρισας: Ερωτήματα για τις μετατάξεις των εκπαιδευτικών

Google Logo Μάθε πρώτος όλες τις σημαντικές ειδήσεις. Βάλε το alfavita.gr στα αποτελέσματα αναζήτησης της Google
ΔΑΚΕ ΔΕ Λάρισας

ΔΑΚΕ Δ.Ε. ΛΑΡΙΣΑΣ

ΜΕΤΑΤΑΞΕΙΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ   ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ ΑΠΟ ΚΑΘΗΓΗΤΗ ΦΥΣΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ ΠΟΥ ΠΡΟΕΚΥΨΑΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΛΟΜΕΛΕΙΑ ΤΗΣ ΔΑΚΕ

Τον Ιούνιο  η Δ/νση Β/θμιας Εκπ/σης Λάρισας ζήτησε από τους καθηγητές φυσικής αγωγής (ΠΕ11) να δηλώσουν σχολεία τοποθέτησης αλλά και δήλωση προτίμησης σε σχολικές μονάδες της Α/θμιας.

Τον Αύγουστο η εγκύκλιος των υποχρεωτικών μετατάξεων εμφάνιζε στην Καρδίτσα 25 πλεονάσματα (ΠΕ11) στην Β/θμια και παράλληλα 25 κενά(ΠΕ11) στην Α/θμια. Στους υπόλοιπους νομούς της Θεσσαλίας κανένα πλεόνασμα ούτε έλλειμμα.
Στις 23 Αυγούστου αφού ανακοινωθήκαν οι παραπάνω μετατάξεις «ανακάλυψαν» ότι όσοι μετατάχθηκαν στην Καρδίτσα πλεόναζαν και η Λάρισα όπως και η Μαγνησία είχαν 15 και 5 κενά αντίστοιχα στην Φυσική Αγωγή.
Συγχρόνως στην Λάρισα εμφανίστηκαν 13 καθηγητές ΠΕ 11στην διάθεση και άλλοι 6 από απόσπαση χωρίς ΟΥΤΕ μια ώρα και τοποθετήθηκαν στην τύχη σε διάφορα σχολεία ενώ την ίδια ώρα τη  Παρασκευή 27 Σεπτεμβρίου η Δ/νση Περιφερειακής Εκπαίδευσης έδινε δικαίωμα στους πλεονάζοντες εκπαιδευτικούς της Α/θμιας στην Καρδίτσα  αλλά και απτούς υπόλοιπους νομούς να κάνουν αίτηση τοποθέτησης στα παραπάνω κενά (15 Λάρισα & 5 Μαγνησία) ενώ την ιδια ώρα συνεδρίαζε το ΚΥΣΠΕ και εφερνε αλλους 10 περίπου στην Λάρισα  και 5 στην Μαγνησία  εκπαιδευτικούς ΠΕ 11 στην παραπάνω νομούς.
 
Εύλογα λοιπόν προκύπτουν τα παρακάτω ερωτήματα: 
 
1. Γιατί δεν εμφάνισαν τα παραπάνω κενά στην Λάρισα και στην Μαγνησία στον Α΄κύκλο μετατάξεων;;;;;; (όπως έκαναν και με τις υπόλοιπες ειδικότητες π.χ ΠΕ19. ΠΕ6,.ΠΕ7.Κ.Λ.Π), έτσι ώστε να δώσουν το δικαίωμα στους πλεονάζοντες εκπαιδευτικούς ΠΕ11 της Λάρισας και της Μαγνησίας να μεταταγούν στην Α/θμια;;;;;;;;;;
2. Ποιος έδωσε μη ακριβή νούμερα όσον αφορά τα πλεονάσματα και τα κενά στους νομούς της Θεσσαλίας στην Α/θμια Εκπ/ση (ν.Καρδίτσας & ν.Λάρισας.ν Μαγνησίας) ;;;;;
3. Τι θα γίνει με όλους εκείνους τους εκπαιδευτικούς που τοποθετήθηκαν προσωρινά σε διάφορα σχολεία χωρίς καμία ώρα διδασκαλίας;;;;;;
 
 
 
0 Δείτε τα σχόλια

Όλες οι σημαντικές ειδήσεις στο alfavita.gr

Εκτός κάδρου η Α' Λυκείου για την εισαγωγή στα ΑΕΙ – «Τα παιδιά δεν είναι ακόμη ώριμα»

Πώς έλεγαν οι αρχαίοι Έλληνες την κάλτσα;

Η μεγάλη συνέντευξη της Σοφίας Ζαχαράκη στο alfavita.gr: Αναπληρωτές, μισθοί, Πανελλαδικές και νέο Λύκειο (Vidcast)

Google Logo Μάθε πρώτος όλες τις σημαντικές ειδήσεις. Βάλε το alfavita.gr στα αποτελέσματα αναζήτησης της Google
Viber Ακολουθήστε το Αlfavita στο Viber

ανακοινώσεις