To Δ.Σ. της ΕΛΜΕ Ζακύνθου προγραμματίζει τις εξής δράσεις κατά τη διάρκεια της 5ήμερης απεργίας (16-20/9):
Δευτέρα και Τρίτη 16-17/9: Εξόρμηση όλων των απεργών στα σχολεία με ανοιχτό γράμμα της ΕΛΜΕΖ προς τους μαθητές και πρόσκληση προς τους γονείς για συμμετοχή σε ανοιχτή συζήτηση που θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 17/9 στο αμφιθέατρο του Μουσικού Γυμνασίου.
Τρίτη 17/9: Ανοιχτή συζήτηση-σύσκεψη με γονείς και μαθητές στις 20.30 στο αμφιθέατρο του Μουσικού Γυμνασίου με θέμα το «Νέο Σχολείο και τις επιπτώσεις του σε μαθητές, γονείς και εκπαιδευτικούς.
Τετάρτη 18/9: Απεργιακή συγκέντρωση της ΕΛΜΕΖ στις 10.30 στο παλιό Εργατικό Κέντρο.
Πέμπτη 19/9: Γ.Σ. της ΕΛΜΕΖ στο αμφιθέατρο του Μουσικού Γυμνασίου για εκτίμηση της πορείας της απεργιακής κινητοποίησης και λήψη απόφασης για την εξέλιξη της απεργίας.
Παρασκευή 20/9: συνέντευξη Τύπου για την αποτίμηση της απεργιακής κινητοποίησης.
Η συμμετοχή όλων των εκπαιδευτικών, των γονέων και των μαθητών στις δράσεις της ΕΛΜΕΖ είναι απαραίτητη για την επιτυχία της απεργιακής κινητοποίησης.
Το Δ.Σ. της ΕΛΜΕΖ
Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα
Παν.Πατρών: Tο 1ο στην Ελλάδα Πανεπιστημιακό Πιστοποιητικό ΤΕΧΝΗΤΗΣ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗΣ για εκπαιδευτικούς
Πανεπιστήμιο Αιγαίου: Το κορυφαίο πρόγραμμα ειδικής αγωγής στην Ελλάδα - Αιτήσεις έως 24/10
Μοριοδοτούμενο σεμινάριο Ειδικής Αγωγής Πανεπιστημίου Πατρών με μόνο 60 ευρώ
Alfavita Newsroom