Καιρός: Πτώση της θερμοκρασίας και ισχυροί βοριάδες – Περισσότερη ηλιοφάνεια το Σαββατοκύριακο - Τι αναμένουμε στην Αττική

Ανακοινώσεις 0

Γ και Ε ΕΛΜΕ Θεσσαλονίκης: Επείγουσα ενημέρωση

Google Logo Μάθε πρώτος όλες τις σημαντικές ειδήσεις. Βάλε το alfavita.gr στα αποτελέσματα αναζήτησης της Google
Μαζικό πανεκπαιδευτικό συλλαλητήριο πραγματοποιήθηκε χθες, το οποίο οργανώθηκε από τις ΕΛΜΕ και τις Επιτροπές Αγώνα

Γ, Ε ΕΛΜΕ –Θ  ΕΠΕΙΓΟΥΣΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

1. Μαζικό πανεκπαιδευτικό συλλαλητήριο  πραγματοποιήθηκε χθες, το οποίο οργανώθηκε από τις ΕΛΜΕ και τις Επιτροπές Αγώνα.

2. Σήμερα στον αγιασμό να γίνουν ενημερώσεις από τους συλλόγους διδασκόντων στους γονείς και τους μαθητές. Να αξιοποιηθούν τα γράμματα τις ΟΛΜΕ προς γονείς και μαθητές, τα οποία σας τα στέλνουμε.

3. Γονείς και μαθητές να ενημερωθούν για τη συνάντηση- συζήτηση για τα προβλήματα στην εκπαίδευση και την προώθηση του αγωνιστικού συντονισμού με τους γονείς και τους μαθητές που οργανώνει η  Γ ΕΛΜΕ καθώς και για το πανεκπαιδευτικό συλλαλητήριο που οργανώνεται από όλες τις ΕΛΜΕ τη Δευτέρα 16/9, πρώτη ημέρα έναρξης της απεργίας, στις 11.30 π.μ., στο Άγαλμα Βενιζέλου.

4. Όλα τα σχολεία να στείλουν συναδέλφους από το σχολείο τους σήμερα Τετάρτη 11/9, μέχρι τις 2.00 το μεσημέρι, στο 3ο Γυμνάσιο Συκεών  για να πάρουν την αφίσα της ΟΛΜΕ, την οποία σας στέλνουμε και σε ηλεκτρονική μορφή.

5. Οι σύλλογοι διδασκόντων να αναρτήσουν  πανό  στα σχολεία για τη διάλυση της δημόσιας δωρεάν παιδείας, τις απολύσεις και την απεργία διαρκείας!

6. Τα μέλη του ΔΣ και οι επιτροπές αγώνα στις οποίες συμμετέχουν και συνάδελφοι που έχουν τεθεί σε διαθεσιμότητα   θα περιοδεύουν διαρκώς από σήμερα στα σχολεία για την ενημέρωση των συναδέλφων. Παρακαλούνται οι συνάδελφοι Δ/ντες-ριες να παρέχουν κάθε δυνατή διευκόλυνση στις δράσεις του συνδικάτου.

7. Προτεραιότητα όλων μας  είναι η προστασία της δουλειάς μας, της αξιοπρέπειάς μας και του δικαιώματος των μαθητών μας στην μόρφωση.

Συμμετέχουμε μαζικά και μαχητικά στην απεργία από 16/9 και στο συλλαλητήριο στις 11.30 π.μ. στο Άγαλμα Βενιζέλου.

ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ-ΕΕ-ΔΝΤ ΞΕΘΕΜΕΛΙΩΝΟΥΝ ΤΙΣ ΖΩΕΣ ΜΑΣ

ΩΣ ΕΔΩ!

                                                                                                  Το  Δ.Σ.

0 Δείτε τα σχόλια

Όλες οι σημαντικές ειδήσεις στο alfavita.gr

ΑΤΜ στο εξωτερικό: Πώς θα καταλάβετε αν σας χρεώνουν έξτρα προμήθεια

13ος και 14ος μισθός: Στο Δικαστήριο της ΕΕ το ερώτημα για τα δώρα στο Δημόσιο

Google Logo Μάθε πρώτος όλες τις σημαντικές ειδήσεις. Βάλε το alfavita.gr στα αποτελέσματα αναζήτησης της Google
Viber Ακολουθήστε το Αlfavita στο Viber

ανακοινώσεις