Thumbnail
ΤΥΠΟΣ: Ημερησία 

Περίπου 2.000 τηλεφωνικές κλήσεις και 2.000 αναγγελίες απόλυσης έγιναν το Σαββατοκύριακο από τις διευθύνσεις δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης αλλά και τα τεχνικά λύκεια της χώρας

Σύμφωνα με την «Εφημερίδα των Συντακτών», η λίστα εστάλη στις διευθύνσεις δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης, οι οποίες την ανάρτησαν στο διαδίκτυο και άρχισαν να καλούν τους απολυόμενους εκπαιδευτικούς.

Σύμφωνα με το έγγραφο του γενικού γραμματέα του υπουργείου, η διαδικασία πρέπει να έχει ολοκληρωθεί σήμερα στις 18:00 το απόγευμα.

Έντονη η αντίδραση από ΟΛΜΕ

Για κατάλυση της έννοιας της δημοκρατίας κάνει λόγο η ΟΛΜΕ σε οργισμένη αντίδρασή της.

«Πριν καν συζητηθεί και ψηφιστεί το πολυνομοσχέδιο–φονιάς που οδηγεί στη διαθεσιμότητα και την απόλυση 2500 εκπαιδευτικούς, το Υπουργείο Παιδείας υλοποιεί τη διάταξη του υπό ψήφιση νόμου, δημοσιοποιεί τις λίστες της ντροπής και ζητά από τις διευθύνσεις Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης να ενημερώσουν τους εκπαιδευτικούς και να συμπληρωθούν οι εξαιρέσεις» τονίζει η ΟΛΜΕ, κάνοντας λόγο για «τρομοκρατία».

«Οι εκπαιδευτικοί δε θα σκύψουμε το κεφάλι. Τώρα όλοι στον αγώνα. Κανείς εκπαιδευτικός σε διαθεσιμότητα και απόλυση» καταλήγει η ανακοίνωση.

Ημερησία 

 

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Προσκλητήριο Προσλήψεων Εκπαιδευτών Ενηλίκων: Αφορά όλα τα πτυχία ΑΕΙ-ΤΕΙ

ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ για Εκπαιδευτικούς - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ μόρια 2ης ξένης γλώσσας

Παν.Πατρών: Tο 1ο στην Ελλάδα Πανεπιστημιακό Πιστοποιητικό ΤΕΧΝΗΤΗΣ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗΣ για εκπαιδευτικούς

Πανεπιστήμιο Αιγαίου: Το κορυφαίο πρόγραμμα ειδικής αγωγής στην Ελλάδα - Αιτήσεις έως 29/10

Μοριοδοτούμενο σεμινάριο Ειδικής Αγωγής Πανεπιστημίου Πατρών με μόνο 60 ευρώ 

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα