Βαθιά θλίψη έχει προκαλέσει στην εκπαιδευτική κοινότητα της Κέρκυρας η αιφνίδια απώλεια του εκπαιδευτικού Κλεομένη (Μένη) Σπάχου.
Με ανακοίνωσή της η ΕΛΜΕ Κέρκυρας εκφράζει τα ειλικρινή της συλλυπητήρια στην οικογένειά του και αποχαιρετά έναν αγαπητό συνάδελφο, ο οποίος ξεχώρισε για την οξυδέρκεια, το ήθος και το χιούμορ του, ενώ υπηρέτησε με αφοσίωση το δημόσιο σχολείο, στηρίζοντας διαχρονικά μαθητές και εκπαιδευτικούς.
Ολόκληρη η ανακοίνωση:
Το Δ.Σ. της ΕΛΜΕ Κέρκυρας αποχαιρετά τον αγαπητό συνάδελφο Κλεομένη Σπάχο, ο οποίος έφυγε αιφνίδια από τη ζωή και εκφράζει τα θερμά του συλλυπητήρια στην οικογένειά του.
Ο Μένης ήταν αγαπητός συνάδελφος, με οξυδέρκεια και χιούμορ. Υπερασπίστηκε, από όποια θέση κι αν βρισκόταν, το δημόσιο σχολείο, στηρίζοντας μαθητές και εκπαιδευτικούς.