DOE
Google logo Μάθε πρώτος όλες τις σημαντικές ειδήσεις. Βάλε το alfavita.gr στα αποτελέσματα αναζήτησης της Google
Καθημερινές στάσεις εργασίας μέχρι και την Παρασκευή, 19 Ιουνίου 2026

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Διδασκαλικής Ομοσπονδίας Ελλάδας (ΔΟΕ) κηρύσσει στάσεις εργασίας μίας ώρας, σε καθημερινή βάση, από την Τρίτη 2 Ιουνίου 2026 μέχρι και την Παρασκευή 19 Ιουνίου 2026, για τη συμμετοχή των εκπαιδευτικών στην απεργία - αποχή από την αξιολόγηση. 

Η στάση εργασίας θα είναι σε ισχύ καθ’ όλη  τη διάρκεια του σχολικού προγράμματος, της οποίας μπορούν να κάνουν χρήση οι εκπαιδευτικοί στο πλαίσιο της αποτροπής της υλοποίησης του ν.4823/21 και της Υ.Α. 9950/ΓΔ5 ΦΕΚ 388/27-1-2023 «Ρύθμιση ειδικότερων και λεπτομερειακών θεμάτων σχετικά με την αξιολόγηση των εκπαιδευτικών και των μελών Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού και Ειδικού Βοηθητικού Προσωπικού της πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης, καθώς και τη διαδικασία διενέργειάς της».

Στις περιπτώσεις που κρίνεται απαραίτητη η χρήση περισσότερων ωρών, συμπληρωματικά, καλούνται οι Σ.Ε.Π.Ε. να το αποφασίζουν ώστε να καλύπτονται πλήρως οι εκπαιδευτικοί. 

Όλες οι σημαντικές ειδήσεις

«Θα το πληρώσετε ακριβά»: Σοβαρές καταγγελίες κατά προϊσταμένης νηπιαγωγείου

Fuel Pass: Πότε λήγει η προθεσμία – Πόσα χρήματα δικαιούστε

Πανελλήνιες 2026: Θέματα, Λύσεις, Αποτελέσματα και Bάσεις στο google

Google logo Μάθε πρώτος όλες τις σημαντικές ειδήσεις. Βάλε το alfavita.gr στα αποτελέσματα αναζήτησης της Google Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

διπαε
Στο ΔΙΠΑΕ το 2ο Διεθνές Συνέδριο για τα δικαιώματα του παιδιού
380 ομιλητές από όλες τις ηπείρους θα αναδείξουν τον ρόλο της ακαδημαϊκής κοινότητας στην προώθηση των δικαιωμάτων του παιδιού
Στο ΔΙΠΑΕ το 2ο Διεθνές Συνέδριο για τα δικαιώματα του παιδιού