Σοκ και θλίψη έχει προκαλέσει η είδηση του θανάτου του 27χρονου δασκάλου από τα Δένδρα Τυρνάβου, Θοδωρή Ζαμπόγια, ο οποίος εργαζόταν ως αναπληρωτής δάσκαλος στο Ρέθυμνο. Ο άτυχος νεαρός βρέθηκε νεκρός στο σπίτι του στην πόλη της Κρήτης, προκαλώντας έντονα ερωτήματα και συναισθηματική φόρτιση στους οικείους του και την εκπαιδευτική κοινότητα.
Ο Θοδωρής Ζαμπόγιας, ο οποίος βρισκόταν περίπου έναν χρόνο στο Ρέθυμνο, δεν είχε εμφανίσει κανένα προειδοποιητικό σύμπτωμα ή ανησυχία για την υγεία του. Η τελευταία φορά που τον είδαν ζωντανό ήταν την προηγούμενη μέρα, όταν δεν προσήλθε στο σχολείο του, γεγονός που κινητοποίησε άμεσα τους συγγενείς και συναδέλφους του. Μετά από ώρες αναζητήσεων, τον εντόπισαν χωρίς τις αισθήσεις του στο σπίτι του.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 27χρονος δεν είχε προβλήματα υγείας, δεν κάπνιζε και δεν είχε συνηθίσει να καταναλώνει αλκοόλ. Οι άνθρωποι που τον γνώριζαν κάνουν λόγο για έναν χαμογελαστό και γεμάτο ζωή νέο, γεγονός που καθιστά την αιφνίδια απώλειά του ακόμα πιο αναπάντεχη.

Οι αρχικές εκτιμήσεις της αστυνομίας δείχνουν ότι δεν υπάρχει ένδειξη εγκληματικής ενέργειας, και η αιτία θανάτου φέρεται να είναι φυσική, πιθανώς από κάποιο αδιευκρίνιστο καρδιολογικό πρόβλημα. Οι ακριβείς συνθήκες θα διερευνηθούν περαιτέρω μέσω της ιατροδικαστικής εξέτασης, η οποία αναμένεται να προσδιορίσει την ακριβή αιτία του θανάτου και να ρίξει φως στα ερωτήματα που παραμένουν.
Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα
Voucher 750 ευρώ σε εργαζόμενους του ιδιωτικού τομέα - Ανοίγουν οι αιτήσεις
Alfavita Newsroom