Ένας 38χρονος άνδρας έχασε τη ζωή του σε τροχαίο δυστύχημα που σημειώθηκε παραμονή των Χριστουγέννων στο Χαϊδάρι.
Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, το τραγικό συμβάν προκλήθηκε όταν ένα επιβατικό αυτοκίνητο που οδηγούσε 17χρονος συγκρούστηκε με μηχανή, στην οποία επέβαινε ο άτυχος άνδρας.
Ο νεαρός οδηγός διέθετε έγκυρο δίπλωμα, αλλά δεν συνοδευόταν από ενήλικο, όπως προβλέπει ο νέος Κώδικας Οδικής Κυκλοφορίας (ΚΟΚ) για τους ανήλικους οδηγούς.
Ο 38χρονος που επέβαινε στη μηχανή δεν φορούσε κράνος, γεγονός που επιδείνωσε τη σοβαρότητα του τραυματισμού.
Αντίθετα, ο 17χρονος υποβλήθηκε σε αλκοτέστ, το οποίο έδειξε ότι δεν είχε καταναλώσει αλκοόλ πριν το δυστύχημα.
Η αστυνομία προχώρησε στη σύλληψη του ανήλικου οδηγού και της μητέρας του, κατηγορώντας τους για παραμέληση εποπτείας ανηλίκου.
Παράλληλα, η Τροχαία αξιοποιεί βίντεο από κάμερες ασφαλείας για να διευκρινίσει τις συνθήκες του δυστυχήματος και να αναλύσει την αλληλουχία των γεγονότων που οδήγησαν στο θανάσιμο τραυματισμό.
Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα
Παν.Πατρών: Tο 1ο στην Ελλάδα Πανεπιστημιακό Πιστοποιητικό ΤΕΧΝΗΤΗΣ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗΣ για εκπαιδευτικούς
Η πιο εύκολη Πιστοποίηση Αγγλικών στην Ελλάδα σε 2 ημέρες στα χέρια σου - Δίνεις από το σπίτι σου
Πανεπιστήμιο Αιγαίου: Το κορυφαίο πρόγραμμα ειδικής αγωγής στην Ελλάδα - Αιτήσεις έως 18/12
Μοριοδοτούμενο σεμινάριο Ειδικής Αγωγής Πανεπιστημίου Πατρών με μόνο 60 ευρώ
Μαρία Δούση