Σε αναστάτωση βρέθηκαν το πρωί της Τρίτης μαθητές και εκπαιδευτικοί του Λυκείου Χερσονήσου, όταν διαπιστώθηκε ότι το σχολείο είχε πέσει θύμα κλοπής κατά τη διάρκεια της νύχτας. Για λόγους ασφάλειας και εύρυθμης λειτουργίας, η διεύθυνση αποφάσισε να μην πραγματοποιηθούν δια ζώσης μαθήματα, αλλά να συνεχιστεί η εκπαιδευτική διαδικασία μέσω τηλεκπαίδευσης.
Στο σχολικό συγκρότημα έσπευσαν αστυνομικές δυνάμεις, οι οποίες προχώρησαν σε έρευνα για τις συνθήκες του περιστατικού και την καταγραφή των ζημιών ή των αντικειμένων που αφαιρέθηκαν. Οι έρευνες βρίσκονται σε εξέλιξη.
Το συμβάν επηρέασε και τη λειτουργία του παρακείμενου Γυμνασίου Χερσονήσου, προκαλώντας ανησυχία στη σχολική κοινότητα της περιοχής, ενώ αναμένονται νεότερες ανακοινώσεις για την επαναλειτουργία του Λυκείου με φυσική παρουσία.
Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα
Παν.Πατρών: Tο 1ο στην Ελλάδα Πανεπιστημιακό Πιστοποιητικό ΤΕΧΝΗΤΗΣ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗΣ για εκπαιδευτικούς
Η πιο εύκολη Πιστοποίηση Αγγλικών στην Ελλάδα σε 2 ημέρες στα χέρια σου - Δίνεις από το σπίτι σου
Πανεπιστήμιο Αιγαίου: Το κορυφαίο πρόγραμμα ειδικής αγωγής στην Ελλάδα - Αιτήσεις έως 18/12
Μοριοδοτούμενο σεμινάριο Ειδικής Αγωγής Πανεπιστημίου Πατρών με μόνο 60 ευρώ
Ευαγγελία Ασημακοπούλου