Βαριά ατμόσφαιρα επικρατεί στην εκπαιδευτική κοινότητα των Χανίων μετά την είδηση του θανάτου της εκπαιδευτικού Βασιλικής Μπουγά, μέλους του Συλλόγου Εκπαιδευτικών Π.Ε. Χανίων. Το Διοικητικό Συμβούλιο εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία εκφράζει τη βαθιά του θλίψη για την απώλεια μιας συναδέλφου που υπηρέτησε με συνέπεια και αγάπη το δημόσιο σχολείο.
Στην ανακοίνωσή του, το Δ.Σ. αναφέρει ότι εκπρόσωποι του Συλλόγου θα παραστούν στην κηδεία, η οποία θα τελεστεί την Τετάρτη 10 Δεκεμβρίου στις 13:00, στον Ιερό Ναό Αποστόλων Πέτρου και Παύλου στα Χανιά. Η σορός θα βρίσκεται στον ναό από τις 12:30, ενώ η ταφή θα πραγματοποιηθεί στο χωριό Άγιοι Πάντες Αποκορώνου.
Ο Σύλλογος εκφράζει τα ειλικρινή του συλλυπητήρια στον σύζυγό της, Κωστή, στα παιδιά τους και σε όλους τους συγγενείς και φίλους της, ευχόμενος δύναμη και κουράγιο σε μια τόσο δύσκολη στιγμή.
Η εκπαιδευτικός αφήνει πίσω της σημαντική παρουσία και προσφορά, ενώ η απώλειά της προκαλεί βαθιά συγκίνηση σε όσους συνεργάστηκαν μαζί της ή την γνώρισαν μέσα από το σχολικό της έργο.
Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα
Έκτακτο επίδομα έως 1.700 ευρώ σε εργαζόμενους του ιδιωτικού τομέα
Η πιο εύκολη Πιστοποίηση Αγγλικών στην Ελλάδα σε 2 ημέρες στα χέρια σου - Δίνεις από το σπίτι σου
Παν.Πατρών: Tο 1ο στην Ελλάδα Πανεπιστημιακό Πιστοποιητικό ΤΕΧΝΗΤΗΣ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗΣ για εκπαιδευτικούς
Πανεπιστήμιο Αιγαίου: Το κορυφαίο πρόγραμμα ειδικής αγωγής στην Ελλάδα - Αιτήσεις έως 10/12
Μοριοδοτούμενο σεμινάριο Ειδικής Αγωγής Πανεπιστημίου Πατρών με μόνο 60 ευρώ
Alfavita Newsroom