αξιολόγηση
Ο Σύλλογος Δασκάλων και Νηπιαγωγών Σάμου καλεί σε συμμετοχή από 18 έως 21 Νοεμβρίου 2025

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου Δασκάλων και Νηπιαγωγών Σάμου ανακοινώνει συμπληρωματικές στάσεις εργασίας διάρκειας 1 έως 3 ωρών για όλα τα σχολικά προγράμματα, από το πρωινό έως το ολοήμερο, από 18 έως 21 Νοεμβρίου 2025.

Οι εκπαιδευτικοί μπορούν να δηλώσουν τις ώρες συμμετοχής τους ανάλογα με το πρόγραμμα της σχολικής τους μονάδας, είτε αυτόνομα είτε σε συνδυασμό με τις στάσεις εργασίας της ΔΟΕ.

Ολόκληρη η ανακοίνωση:

Το Δ.Σ. του Συλλόγου Δασκάλων και Νηπιαγωγών Σάμου κηρύσσει εκ νέου συμπληρωματικές στάσεις εργασίας από 1 έως 3 ώρες τόσο για το πρωινό πρόγραμμα των σχολικών μονάδων, όσο και για το ολοήμερο, για την εβδομάδα από 18 έως και 21/11/2025, στο πλαίσιο της αποτροπής της υλοποίησης του ν.4823/21 και της Υ.Α.9950/ΓΔ5 ΦΕΚ 388/27-1-2023 «Ρύθμιση ειδικότερων και λεπτομερειακών θεμάτων σχετικά με την αξιολόγηση των εκπαιδευτικών και των μελών Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού και Ειδικού Βοηθητικού Προσωπικού της πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης, καθώς και τη διαδικασία διενέργειάς της» έτσι ώστε οι συναδέλφισσες και οι συνάδελφοι, χρησιμοποιώντας τις στάσεις εργασίας του Συλλόγου είτε αυτοτελώς είτε σε συνδυασμό με της Ομοσπονδίας (έχει ήδη προωθηθεί και η σχετική απόφαση της ΔΟΕ για τον Νοέμβριο), να δηλώνουν όσες ώρες στάση εργασίας χρειάζονται με βάση το πρόγραμμά τους.

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Τι συμβαίνει στα παιδιά μας; Η μεγάλη δημόσια συζήτηση στο Δημαρχείο Βούλας στις 3 Μαρτίου

Αυτό είναι το πιο υγιεινό ψάρι στον κόσμο: Ξεπερνά τον σολομό στη διατροφική κατάταξη

Alfavita.gr: Χρονιά εκτόξευσης το 2025 – Νο1 στην Παιδεία, ανάμεσα στα 10 μεγαλύτερα ενημερωτικά μέσα

Voucher 750 ευρώ σε εργαζόμενους του ιδιωτικού τομέα - Ανοίγουν οι αιτήσεις

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

δρομος
Κραυγή αγωνίας από εκπαιδευτικούς για οδικό δίκτυο «καρμανιόλα» σε Ήπειρο και Αιτωλοακαρνανία
Οι εκπαιδευτικοί καταγγέλλουν «μπαλώματα» στο οδικό δίκτυο και απαιτούν μόνιμες λύσεις
Κραυγή αγωνίας από εκπαιδευτικούς για οδικό δίκτυο «καρμανιόλα» σε Ήπειρο και Αιτωλοακαρνανία
φοιτητές
Ανησυχία για την ίδρυση Σχολής Παραστατικών Τεχνών: Τι λένε πανεπιστημιακοί και Εθνικό Θέατρο
Εκρηκτική διαφωνία για τη νέα Ανώτατη Σχολή Παραστατικών Τεχνών – ΠΟΣΔΕΠ και Εθνικό Θέατρο εκφράζουν ανησυχία
Ανησυχία για την ίδρυση Σχολής Παραστατικών Τεχνών: Τι λένε πανεπιστημιακοί και Εθνικό Θέατρο