Ο Πρύτανης του Πανεπιστημίου Πειραιώς, κ. Μιχαήλ Σφακιανάκης
89η ΔΕΘ: Οι δηλώσεις του Πρύτανη του Πανεπιστημίου Πειραιώς, κ. Μιχάλη Σφακιανάκη, στο περίπτερο του alfavita στον χώρο της Akademia

Με ιδιαίτερη χαρά, ο Πρύτανης του Πανεπιστημίου Πειραιώς, κ. Μιχαήλ Σφακιανάκης, μίλησε στο alfavita.gr, το μεγαλύτερο site που αφορά την εκπαίδευση, για τη συμμετοχή του Πανεπιστημίου στη φετινή 89η Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης (ΔΕΘ).

«Στο κομμάτι της ΔΕΘ, είμαστε για δεύτερη χρονιά κάνοντας περίπτερο και ουσιαστικά δίνουμε έμφαση στο κομμάτι που αφορά τις συνέργειες και την εξωστρέφεια του Πανεπιστημίου, δίνοντας έμφαση στη σύνδεση των φοιτητών μας με την αγορά εργασίας», ανέφερε.

Όπως τόνισε, η σύνδεση των φοιτητών με την αγορά εργασίας «πετυχαίνεται με πολλούς τρόπους. Ένας κυρίαρχος είναι οι επίτιμοι διδάκτορες που έχουμε ουσιαστικά στο πανεπιστήμιό μας και που στην ουσία απαρτίζουν το σύνολο των επιχειρηματικών ηγετών στην Ελλάδα».

«Φροντίζουμε οι φοιτητές μας να έχουν τις καλύτερες δυνατές ευκαιρίες για να κάνουν μία πολύ σημαντική καριέρα στο άμεσο μέλλον», κατέληξε.

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Έκτακτο επίδομα έως 1.700 ευρώ σε εργαζόμενους του ιδιωτικού τομέα

Η πιο εύκολη Πιστοποίηση Αγγλικών στην Ελλάδα σε 2 ημέρες στα χέρια σου - Δίνεις από το σπίτι σου

Παν.Πατρών: Tο 1ο στην Ελλάδα Πανεπιστημιακό Πιστοποιητικό ΤΕΧΝΗΤΗΣ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗΣ για εκπαιδευτικούς

Πανεπιστήμιο Αιγαίου: Το κορυφαίο πρόγραμμα ειδικής αγωγής στην Ελλάδα - Αιτήσεις έως 14/12

Μοριοδοτούμενο σεμινάριο Ειδικής Αγωγής Πανεπιστημίου Πατρών με μόνο 60 ευρώ 

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

Προβλήματα στην καρδιά από το κρύο
Γιατί κάποιοι άνθρωποι νιώθουν περισσότερο το κρύο; Η επιστήμη πίσω από την αυξημένη ευαισθησία στο ψύχος
Η επιστημονική εξήγηση πίσω από τους «κρυουλιάρηδες»
Γιατί κάποιοι άνθρωποι νιώθουν περισσότερο το κρύο; Η επιστήμη πίσω από την αυξημένη ευαισθησία στο ψύχος
πορτοκαλοπιτα
Η πορτοκαλόπιτα με παγωτό που έγινε τάση: Η αφράτη και εύκολη συνταγή
Η κλασική ελληνική πορτοκαλόπιτα επιστρέφει δυναμικά, αυτή τη φορά με μια πιο δροσερή εκδοχή που συνοδεύεται από παγωτό βανίλια – μια ιδανική πρόταση...
Η πορτοκαλόπιτα με παγωτό που έγινε τάση: Η αφράτη και εύκολη συνταγή