Σε μια παλιότερη ανάρτησή του στο twitter o Γρηγόρης Ψαριανός, ο πιο συνεπής γυρολόγος της πολιτικής (ναι ο πρώην ΣΥΡΙΖΑ, πρώην ΔΗΜΑΡ, πρώην ΠΟΤΑΜΙ και συνεργασία με το ΚΙΝΑΛ, αποτυχημένος υποψήφιος βουλευτής της ΝΔ) γράφει για τους εκπαιδευτικούς: «Είμαι ένας επαγγελματίας άχρηστος που ξεφτιλίζω το λειτούργημα, το οποίο ορκίστηκα να υπηρετώ. Απαιτώ όλο και μεγαλύτερη αμοιβή για όλο και λιγότερη –ας πούμε…- εργασία. Πως είναι δυνατόν να ανεχτώ “χαφιέδικες” κάμερες να δείχνουν πόσο άχρηστος είμαι…»
Την εξυπνάδα του να συμπληρώνει με δυο φωτογραφίες από εκπαιδευτικά συλλαλητήρια έτσι ώστε να μη μείνει σε κανέναν η απορία σε ποιους αναφέρεται.
Είναι αλήθεια ότι ο άνθρωπος αυτός πρέπει να έχει πολλά απωθημένα με τους εκπαιδευτικούς αφού κατόρθωσε να πάρει πτυχίο μετά τα 50 του χρόνια!
Την απέχθεια και το μίσος του για την εκπαίδευση την έχει εκφράσει εδώ και πολλά πολλά χρόνια όταν έκανε τον ραδιοφωνικό παραγωγό και τον στιχουργό:
«Ψηφοδέλτια σταύρωνα
κι όλη νύχτα καύλωνα.
Στης βουλής τα έδρανα
αχ κι εγώ να έκλανα.
Στα σχολεία γάμα τα
γράμματα σπουδάματα.
Του Θεού τα πράματα
φτύσ’ τα τους κατάμουτρα».
Ο ίδιος είχε δηλώσει σε συνέντευξή του πως είναι αποτυχημένος ποδοσφαιριστής, τραγουδιστής, δημοσιογράφος, οικονομολόγος και επιχειρηματίας, αλλά και «επιτυχημένος τουρίστας στα κόμματα».
Αφού απαρνήθηκε τα νιάτα του στη λεγόμενη ανανεωτική Αριστερά, βρήκε τελικά ένα απάνεμο μέρος για να περάσει τα τελευταία πολιτικά του χρόνια….
Τελικά είναι κακό να γίνεσαι δεξιός στα στερνά. Τόσος χρόνος χαμένος. Τόση πλάνη. Πρέπει να είναι τρομακτικό και πολύ θλιβερό ταυτόχρονα κοιτώντας προς τα πίσω, στο παρελθόν σου, να μη σε αντιπροσωπεύει τίποτε πια απ’ όσα έκανες και πίστευες. Αν πίστευες ποτέ τίποτε…
Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα
Νέο Προσκλητήριο Προσλήψεων Εκπαιδευτών Ενηλίκων: Αφορά όλα τα πτυχία ΑΕΙ-ΤΕΙ - Πιστοποιηθείτε άμεσα
Παν.Πατρών: Tο 1ο στην Ελλάδα Πανεπιστημιακό Πιστοποιητικό ΤΕΧΝΗΤΗΣ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗΣ για εκπαιδευτικούς
Πανεπιστήμιο Αιγαίου: Το κορυφαίο πρόγραμμα ειδικής αγωγής στην Ελλάδα - Αιτήσεις έως 3/9
Μοριοδοτούμενο σεμινάριο Ειδικής Αγωγής Πανεπιστημίου Πατρών με μόνο 60 ευρώ