dimotiko
Τι προβλέπουν οι οδηγίες του υπουργείου Παιδείας

Σύμφωνα με τις οδηγίες του Υπουργείου Παιδείας οι  διευθυντές σχολείων πρέπει να περιμένουν νεότερες οδηγίες για να περάσουν στο πληροφοριακό σύστημα myschool τα νήπια που το σχολικό έτος 2025-2026 θα φοιτήσουν στην  Α΄ Δημοτικού.

Υπουργείο Παιδείας: Εγγραφές μαθητών στην Α΄ Δημοτικού - Δείτε εδώ τα οριστικά αποτελέσματα 2025-2026

Οι οδηγίες του Υπουργείου Παιδείας

Σύμφωνα με τις οδηγίες του Υπουργείου Παιδείας οι διευθυντές/ ντριες ή προϊστάμενοι/-μένες των Νηπιαγωγείων, στο διαχειριστικό περιβάλλον τους, θα μπορούν να βλέπουν τη λίστα με τα νήπια του Νηπιαγωγείου τους και το Δημοτικό Σχολείο στο οποίο έχουν κατανεμηθεί. Μέσω της εφαρμογής δεν προβαίνουν σε καμία ενέργεια. Μόλις ενεργοποιηθεί το νέο σχολικό έτος στο ΠΣ myschool (περί τις 13/06/2025), θα προωθήσουν τις ψηφιακές καρτέλες των νηπίων στο αναφερόμενο στην εφαρμογή Δημοτικό σχολείο.

Να τι σημειώνει η εγκύκλιος για τον προγραμματισμό λειτουργίας των δημοτικών σχολείων :

«Επισημαίνεται ότι κατόπιν της ολοκλήρωσης της διαδικασίας εγγραφών στην Α Δημοτικού πρέπει να οριστικοποιηθεί ο αριθμός μαθητών/τριών στα τμήματα της Πρωινής Ζώνης, τα τμήματα του Προαιρετικού Ολοήμερου Προγράμματος σε όλα τα Δημοτικά Σχολεία, καθώς και τα τμήματα Αναβαθμισμένου Προγράμματος Ολοήμερου Δημοτικού Σχολείου, στις σχολικές μονάδες που έχουν οριστεί στη με αρ. πρωτ. Φ.7/ΦΜ/98404/Δ1/4-8-2022 (Β΄ 4215) ΥΑ. Για την καταληκτική ημερομηνία ολοκλήρωσης της οριστικοποίησης θα ενημερωθείτε με σχετική εγκύκλιο».

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Alfavita.gr: Χρονιά εκτόξευσης το 2025 – Νο1 στην Παιδεία, ανάμεσα στα 10 μεγαλύτερα ενημερωτικά μέσα

Γροιλανδία: Τι τρώνε στον πιο παγωμένο τόπο της Γης

Ελαιόλαδο και λεμόνι πριν τον ύπνο: Ένα μυστικό που βοηθά σώμα και καρδιά

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

megaphone_ntountouka_ekpaideytikoi_kinitopoiseis.jpg
Κινητοποίηση εκπαιδευτικών αύριο στο Βόρειο Αιγαίο για τις πειθαρχικές διώξεις εκπαιδευτικών στην Τρίπολη
ΣΕΠΕ Λέσβου καλεί σε αλληλεγγύη προς τις διωκόμενες εκπαιδευτικούς
Κινητοποίηση εκπαιδευτικών αύριο στο Βόρειο Αιγαίο για τις πειθαρχικές διώξεις εκπαιδευτικών στην Τρίπολη