Δύο ξεχωριστές πολιτιστικές δράσεις αναδεικνύουν τη δημιουργικότητα και την κοινωνική ευαισθησία της εκπαιδευτικής κοινότητας της Νίκαιας.
Η θεατρική ομάδα του 5ου ΓΕΛ Νίκαιας παρουσιάζει το σύγχρονο έργο «Κίτρινο Φεγγάρι» του Ντέιβιντ Γκρεγκ, με τρεις βραδινές παραστάσεις στις 15, 16 και 17 Μαΐου, στις 20:30, στο θέατρο του σχολείου, προσκαλώντας το κοινό σε μια βαθιά βιωματική εμπειρία.
Παράλληλα, το εργαστήριο προφορικής ιστορίας του 7ου Γυμνασίου Νίκαιας δίνει φωνή στις αφηγήσεις της ελευθερίας μέσα από το βιβλίο «Εννιά μικρά ψηφία μέσα στην παγκόσμια λέξη: ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ», το οποίο θα παρουσιαστεί την Κυριακή 25 Μαΐου, στις 19:00, στην αίθουσα εκδηλώσεων του σχολείου.
Αναλυτικά:
1. Η εξαιρετική θεατρική ομάδα του 5ου ΓΕΛ Νίκαιας παρουσιάζει τη θεατρική παράσταση "Κίτρινο Φεγγάρι" του Ντέιβιντ Γκρεγκ, στο θέατρο του σχολείου (Αγγ. Σικελιανού & Βεργίνας, Νεάπολη, Νίκαια) την Πέμπτη 15/5, την Παρασκευή 16/5 και το Σάββατο 17/5. Ώρες παραστάσεων 20:30.

2. Παρουσίαση του βιβλίου από το εργαστήριο προφορικής ιστορίας του 7ου Γυμνασίου Νίκαιας με τίτλο: "Εννιά μικρά ψηφία μέσα στην παγκόσμια λέξη: ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ", την Κυριακή 25/5 στις 19:00 στην αίθουσα εκδηλώσεων του σχολείου (Παντιχείου και Σάντας 2, Νίκαια).

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα
2ος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Η ύλη για 70.000 υποψήφιους ως 14/5 με τις λύσεις
Παν.Πατρών: Tο 1ο στην Ελλάδα Πανεπιστημιακό Πιστοποιητικό Τεχνητής Νοημοσύνης για εκπαιδευτικούς
Πανεπιστήμιο Αιγαίου: Το κορυφαίο πρόγραμμα ειδικής αγωγής στην Ελλάδα - Αιτήσεις έως 15/05
ΕΛΜΕΠΑ: Το κορυφαίο πρόγραμμα Ειδικής Αγωγής στην Ελλάδα για διπλή μοριοδότηση
ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ