Δεν θα λειτουργήσουν σήμερα, Τετάρτη 14 Μαΐου, τα σχολεία των Δήμων Μαρωνείας-Σαπών και Αρριανών (Περιφερειακή Ενότητα Ροδόπης) και των Δήμων της Περιφερειακής Ενότητας Έβρου
Η απόφαση ελήφθη από την Αναπληρώτρια Περιφερειακή Διευθύντρια Εκπαίδευσης Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, έπειτα από προφορική εντολή της πολιτικής ηγεσίας του Υπουργείου Παιδείας.
Η αναστολή λειτουργίας αφορά τον εορτασμό της επετείου απελευθέρωσης της Θράκης και της ενσωμάτωσής της στην Ελλάδα.
Η απόφαση
Με απόφαση της Αναπληρώτριας Περιφερειακής Διευθύντριας Εκπαίδευσης Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, και κατόπιν προφορικής εντολής της Πολιτικής Ηγεσίας του υπουργείου Παιδείας, Θρησκευμάτων και Αθλητισμού, τα σχολεία των Δήμων Μαρωνείας-Σαπών και Αρριανών (Περιφερειακή Ενότητα Ροδόπης), καθώς και των Δήμων της Περιφερειακής Ενότητας Έβρου που δεν έχουν καθιερώσει με ΦΕΚ τοπική εορτή απελευθέρωσης, θα παραμείνουν κλειστά αύριο, Τετάρτη 14 Μαΐου 2025.
Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα
Αλλαγή νόμου: ΝΕΑ εξ αποστάσεως Πιστοποίηση Η/Υ για Προσλήψεις Εκπαιδευτικών
Έκτακτο επίδομα 200 ευρώ για το Πάσχα – Μέχρι πότε οι αιτήσεις
Alfavita Newsroom