Για τα επεισόδια στην Πολυτεχνειούπολη τοποθετήθηκε με νέα δήλωσή του ο βουλευτής Κιλκίς και υπέυθυνος ΚΤΕ Παιδείας του ΠΑΣΟΚ –ΚΙΝΑΛ, Στέφανος Παραστατίδης, υποστηρίζοντας ότι «το μπαράζ ανεξέλεγκτης βίας στα ελληνικά δημόσια πανεπιστήμια που συνεχίστηκε σήμερα με τα γεγονότα στην Πολυτεχνειούπολη, καταδεικνύει για ακόμη μία φορά την χρεοκοπία της κυβερνητικής πολιτικής στην αντιμετώπιση της βίας»
Η δήλωση του Στέφανου Παραστατίδη
Το μπαράζ ανεξέλεγκτης βίας στα ελληνικά δημόσια πανεπιστήμια που συνεχίστηκε σήμερα με τα γεγονότα στην Πολυτεχνειούπολη, καταδεικνύει για ακόμη μία φορά την χρεοκοπία της κυβερνητικής πολιτικής στην αντιμετώπιση της βίας.
Απέναντι στην εμμονή της Νέας Δημοκρατίας για επικοινωνιακή διαχείριση, το ΠΑΣΟΚ έχει προτείνει συγκεκριμένη πρόταση νόμου από το 2021. Ας την δει η κυβέρνηση έστω και τώρα!
Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα
750 ευρώ σε 170.000 πολίτες - Πάρτε τα με μια μόνο αίτηση και όλα εξα αποστάσεως μέσω golearn
Παν.Πατρών: Tο 1ο στην Ελλάδα Πανεπιστημιακό Πιστοποιητικό Τεχνητής Νοημοσύνης για εκπαιδευτικούς
Πανεπιστήμιο Αιγαίου: Το κορυφαίο πρόγραμμα ειδικής αγωγής στην Ελλάδα - Αιτήσεις έως 20/6
ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ