Πύργος: Στο νοσοκομείο με σοβαρό τραυματισμό 35χρονος - Τραυματίστηκε από όπλο ή μαχαίρι
Πύργος: Με τραύμα στον τράχηλο 35χρονος από επίθεση - Χειρουργήθηκε στο ΚΑΤ

Στο ΚΑΤ με σοβαρό τραύμα στον τράχηλο μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο της Αθήνας ένας 35χρονος από τον Πύργο.

Ο άνδρας έφτασε στον νοσοκομείο Πύργου το πρωί του Σαββάτου, έχοντας ένα εξαιρετικά σοβαρό τραύμα στην περιοχή του λαιμού, το οποίο πιθανότητα προκλήθηκε από βαρύ αντικείμενο, σύμφωνα με πληροφορίες του Patris News.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι το τραύμα του προήλθε από πυροβόλο όπλο ή από μαχαίρι, υπό αδιευκρίνιστες προς το παρόν συνθήκες.

Η κατάστασή του ήταν ιδιαίτερα κρίσιμη και έτσι αποφασίστηκε άμεσα η διακομιδή του στο Γενικό Νοσοκομείο Αττικής «ΚΑΤ», όπου υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση.

Η αστυνομία έχει ξεκινήσει έρευνα για το ποιος αλλά και με ποιον τρόπο τραυμάτισε τον 35χρονο άνδρα, που λίγο έλλειψε να χάσει τη ζωή του.

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Ρεβεγιόν με χιόνια στην Αττική - Προβλέψεις από Καλλιάνο και Κολυδά

Παν.Αιγαίου: Νέα Μοριοδοτούμενα σεμινάρια για Εκπαιδευτικούς με Υποτροφίες έως 31/12

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα