Thumbnail
Τα βραβεία θα απονείμει ο πρώην Πρωθυπουργός κ. Αλέξης Τσίπρας.

Την Τετάρτη 12 Φεβρουαρίου 2025 και ώρα 7.00 μ.μ. στο Αμφιθέατρο Τελετών του Πανεπιστημίου Μακεδονίας (ισόγειο), το τμήμα Βαλκανικών, Σλαβικών και Ανατολικών Σπουδών του Πανεπιστημίου Μακεδονίας και το Τμήμα Πολιτικών Επιστημών του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης οργανώνουν από κοινού τελετή απονομής των Βραβείων Ειρήνης και Συνεργασίας των Βαλκανικών Λαών, στο πλαίσιο της δωρεάς του πρώην Πρωθυπουργού κ. Αλέξη Τσίπρα. Το βραβείο θα λάβουν φοιτήτριες και φοιτητές που οι εργασίες τους διακρίθηκαν.

Τα βραβεία θα απονείμει ο πρώην Πρωθυπουργός κ. Αλέξης Τσίπρας. Στη συνέχεια θα εκφωνήσει ομιλία με θέμα: Η αξία της ειρηνικής επίλυσης διαφορών σε έναν κόσμο αστάθειας και πολλαπλών κρίσεων.

Η εκδήλωση  θα ανοίξει με το κουαρτέτο εγχόρδων του τμήματος Μουσικής Επιστήμης και Τέχνης του ΠΑΜΑΚ ερμηνεύοντας τα δύο πρώτα μέρη από το έργο αρ. 44  του Felix Mendelssohn, υπό την επιμέλεια του καθηγητή κ. Δημήτρη Χανδράκη.

Δείτε εδώ την πρόσκληση

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

ΣΟΚ στην Καλλιθέα: Καθηγήτρια Γυμνασίου συνελήφθη για διακίνηση ναρκωτικών σε μαθητές

Πίνακες εκπαιδευτικών ΑΣΕΠ: Το «στοίχημα» για τη Μεγάλη Εβδομάδα

Αλλαγή νόμου: ΝΕΑ εξ αποστάσεως Πιστοποίηση Η/Υ για Προσλήψεις Εκπαιδευτικών

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

Πανεπιστήμιο Αιγαίου
Πανεπιστήμιο Αιγαίου: Διαθέσιμες θέσεις κινητικότητας – Δείτε τις ειδικότητες
Μετατάξεις και αποσπάσεις για το Πανεπιστήμιο Αιγαίου στο πλαίσιο του Α΄ Κύκλου Κινητικότητας 2026 – Αναλυτικά οι κωδικοί
Πανεπιστήμιο Αιγαίου: Διαθέσιμες θέσεις κινητικότητας – Δείτε τις ειδικότητες
vrefos
Ηλεία: Κακοποίηση βρέφος 10 μηνών - Ομολόγησε ο σύντροφος της μητέρας του ότι το δάγκωνε όταν έπινε
Το κοριτσάκι μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο φέροντας κατάγματα, εγκαύματα και σημάδια από δαγκωματιές
Ηλεία: Κακοποίηση βρέφος 10 μηνών - Ομολόγησε ο σύντροφος της μητέρας του ότι το δάγκωνε όταν έπινε
Ζαχαράκη
Ενισχύεται το σύστημα ασφαλούς μετάδοσης εξετάσεων - Διαγωνισμός 229.400€
Προκηρύχθηκε ο διαγωνισμός για την ενίσχυση της εξωτερικής ασφάλειας του Συστήματος Ασφαλούς Μετάδοσης (ΣΑΜ)
Ενισχύεται το σύστημα ασφαλούς μετάδοσης εξετάσεων - Διαγωνισμός 229.400€