doe
Κάλεσμα της Δ.Ο.Ε. για συμμετοχή στην κινητοποίηση κατά των συγχωνεύσεων

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Διδασκαλικής Ομοσπονδίας Ελλάδας (Δ.Ο.Ε.), στηριζόμενο στην απόφασή του (Αρ. Πρωτ. 14-30/7/2024) και στην κοινή ανακοίνωση των Συλλόγων Εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης (Σ.Ε.Π.Ε.) της Διεύθυνσης Γ΄ Αθήνας, εκφράζει τη συμπαράστασή του στις κινητοποιήσεις που έχουν προγραμματιστεί από τους τοπικούς Συλλόγους.

Η κινητοποίηση αφορά την αντίδραση στις νέες προτάσεις συγχωνεύσεων σχολικών μονάδων της περιοχής, οι οποίες κρίνονται ως προκλητικές και επιζήμιες για τη λειτουργία της εκπαίδευσης.

Για την ενίσχυση της συμμετοχής των εκπαιδευτικών της Γ΄ Αθήνας, το Δ.Σ. της Δ.Ο.Ε. έχει κηρύξει 3ωρη στάση εργασίας την Παρασκευή 13 Δεκεμβρίου, από τις 08:00 έως τις 11:00 π.μ. Οι εκπαιδευτικοί καλούνται να συμμετάσχουν στη διαμαρτυρία που θα πραγματοποιηθεί στις 09:00 π.μ. έξω από το Υπουργείο Παιδείας.

Η Δ.Ο.Ε. καλεί όλους τους εκπαιδευτικούς να δείξουν έμπρακτα την αντίθεσή τους στις πολιτικές που υπονομεύουν τη δημόσια εκπαίδευση και να στηρίξουν τη διασφάλιση της ποιότητας της εκπαιδευτικής διαδικασίας.

Αναλυτικά

Θέμα: Στήριξη της κινητοποίησης των Συλλόγων Εκπαιδευτικών Π.Ε. της Γ΄ Αθήνας ενάντια στο νέο κύμα συγχωνεύσεων

Το Δ.Σ. της Δ.Ο.Ε. στη βάση της απόφασής  του με αριθ. πρωτ. 14- 30/7/2024 και της κοινής ανακοίνωσης των Συλλόγων Εκπαιδευτικών Π.Ε. της Διεύθυνσης Γ΄ Αθήνας, στηρίζει την κινητοποίηση  που αποφάσισαν οι τοπικοί Σ.Ε.Π.Ε. για την Παρασκευή 13 Δεκεμβρίου ενάντια στις νέες, προκλητικές προτάσεις  συγχωνεύσεων σχολικών μονάδων της Διεύθυνσης Π.Ε. Γ΄ Αθήνας. 

Το Δ.Σ. της Δ.Ο.Ε. κηρύσσει 3ωρη στάση εργασίας (για τις τρεις πρώτες ώρες του πρωινού ωραρίου, 08:00-11:00) την Παρασκευή 13  Δεκεμβρίου, για τη συμμετοχή των εκπαιδευτικών της Γ΄ Αθήνας στην κινητοποίηση που θα πραγματοποιηθεί στις 9:00 π.μ. στο Υπουργείο Παιδείας.

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

2ος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Η ύλη για 47.000 υποψήφιους ως 21/5 με τις λύσεις

Παν.Πατρών: Tο 1ο στην Ελλάδα Πανεπιστημιακό Πιστοποιητικό Τεχνητής Νοημοσύνης για εκπαιδευτικούς

Πανεπιστήμιο Αιγαίου: Το κορυφαίο πρόγραμμα ειδικής αγωγής στην Ελλάδα - Αιτήσεις έως 21/05

ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

Νίκος Παπαϊωάννου
Παπαϊωάννου για διαγραφές φοιτητών: Νομοθετική ρύθμιση για όσους έχουν πραγματικές δυσκολίες
Το Υπουργείο Παιδείας ζητά στοιχεία: Σχέδιο για παράταση φοίτησης σε ειδικές περιπτώσεις - Έναρξη εφαρμογής του πλαισίου για τις διαγραφές φοιτητών
Παπαϊωάννου για διαγραφές φοιτητών: Νομοθετική ρύθμιση για όσους έχουν πραγματικές δυσκολίες
alkool_122019.jpg
Σε ισχύ η νέα εγκύκλιος της ΑΑΔΕ για τον ΕΦΚ και τον ΦΠΑ στα αλκοολούχα ποτά
Αλλαγές στον τρόπο δήλωσης και καταβολής φόρων – Τι προβλέπεται για τις φορολογικές αποθήκες, τις επιχειρήσεις και τις εξαγωγές
Σε ισχύ η νέα εγκύκλιος της ΑΑΔΕ για τον ΕΦΚ και τον ΦΠΑ στα αλκοολούχα ποτά
ταξη
Ασφάλεια στα σχολεία: Ευθύνη της Πολιτείας ή ζήτημα τύχης;
Πόσο ασφαλή είναι τα σχολεία που καθημερινά φιλοξενούν τα παιδιά μας; Πόσο αδιάφορη μπορεί να σταθεί μια Πολιτεία απέναντι στην ίδια τη ζωή;
Ασφάλεια στα σχολεία: Ευθύνη της Πολιτείας ή ζήτημα τύχης;