ΟΠΕΚΑ: Μέχρι πότε οι αιτήσεις για το βοήθημα έως 1.000 ευρώ σε τρίτεκνες και πολύτεκνες μητέρες

Εκπαίδευση 0

Μεταθέσεις εκπαιδευτικών: Σήμερα η ανακοίνωση των πινάκων με τα στοιχεία των εκπαιδευτικών που αιτούνται μετάθεση - Το χρονοδιάγραμμα

Google Logo Μάθε πρώτος όλες τις σημαντικές ειδήσεις. Βάλε το alfavita.gr στα αποτελέσματα αναζήτησης της Google
Χρονοδιάγραμμα Μεταθέσεων Εκπαιδευτικών 2024-25 – Ανακοίνωση Πινάκων και Διαδικασία Υποβολής Ενστάσεων - Οι βελτιώσεις θέσης και οι οριστικές τοποθετήσεις θα ολοκληρωθούν μέχρι το τέλος Απριλίου

Η διαδικασία των μεταθέσεων για τους εκπαιδευτικούς για το σχολικό έτος 2024-25 ξεκινά με την ανακοίνωση των πινάκων από τις αρμόδιες Διευθύνσεις Εκπαίδευσης, σύμφωνα με την εγκύκλιο του Υπουργείου Παιδείας. 

Ανακοίνωση Πινάκων και Υποβολή Ενστάσεων

Σήμερα 25-11-2024 θα γίνει ανακοίνωση των πινάκων από τις αρμόδιες Διευθύνσεις με τα στοιχεία (ονοματεπώνυμο, κλάδο, ειδικότητα και μονάδες μετάθεσης κατά κριτήριο και στο σύνολό τους) των αιτουμένων μετάθεση εκπαιδευτικών. Επισημαίνεται ότι δεν προβλέπεται από τις κείμενες διατάξεις ανακοίνωση πινάκων με τα στοιχεία των αιτούντων μετάθεση σε Πειραματικά Σχολεία Διαπολιτισμικής Εκπαίδευσης. Οι μεταθέσεις στα σχολεία αυτά πραγματοποιούνται βάσει προσόντων και όχι μοριοδότησης.

Από 25-11-2024 μέχρι και 29-11-2024 θα υποβάλλονται ενστάσεις και θα μπορεί στο διάστημα αυτό να γίνει διόρθωση των ηλεκτρονικών αιτήσεων στην περίπτωση δικαίωσης από τα αρμόδια ΠΥΣΠΕ τυχόν υποβληθεισών ενστάσεων από τους ενδιαφερόμενους.

Από 13-12-2024 και μετά δεν θα υπάρχει δυνατότητα στις Διευθύνσεις Εκπαίδευσης να διορθώνουν στοιχεία στις καταχωρισμένες αιτήσεις των ενδιαφερόμενων εκπαιδευτικών. Από την ημερομηνία αυτή και μετά οποιεσδήποτε αλλαγές επιβάλλεται να γίνουν, θα γίνονται από την αρμόδια Διεύθυνση του Υπουργείου Παιδείας , Θρησκευμάτων και Αθλητισμού.

Επισημάνσεις για τη Διαδικασία

Οι παραπάνω προθεσμίες αφορούν μόνο τις μεταθέσεις από περιοχή σε περιοχή.

Οι βελτιώσεις θέσης και οι οριστικές τοποθετήσεις θα ολοκληρωθούν μέχρι το τέλος Απριλίου, σύμφωνα με τις ισχύουσες διατάξεις (άρθρο 15, παρ. 8, Π.Δ. 50/1996).

0 Δείτε τα σχόλια

Όλες οι σημαντικές ειδήσεις στο alfavita.gr

Οι Πανελλαδικές δεν είναι το τέλος του δρόμου

Πριν πεις «βολεμένος» εκπαιδευτικός, δοκίμασε αρχικά να ζήσεις σαν αναπληρωτής

Επίδομα ανεργίας ΔΥΠΑ: Πόσα ένσημα χρειάζονται για να μπείτε στο ταμείο

Google Logo Μάθε πρώτος όλες τις σημαντικές ειδήσεις. Βάλε το alfavita.gr στα αποτελέσματα αναζήτησης της Google
Viber Ακολουθήστε το Αlfavita στο Viber

εκπαίδευση