Πανεπιστήμιο Μακεδονίας: Βαρύ πένθος για το χαμό 3 μελών του Πανεπιστημίου μέσα σε λίγες μέρες
«Τρία αγαπητά μέλη της πανεπιστημιακής μας κοινότητας έφυγαν από τη ζωή τις τελευταίες ημέρες»

Βαρύ πένθος επικρατεί στο Πανεπιστήμιο Μακεδονίας (ΠΑ.ΜΑΚ), καθώς η πανεπιστημιακή κοινότητα αποχαιρετά τρία αγαπητά της μέλη που έφυγαν από τη ζωή τις τελευταίες ημέρες.

"Οι Πρυτανικές Αρχές αισθάνονται βαθιά θλίψη και εκφράζουν την οδύνη τους για τον αδόκητο χαμό, τις προηγούμενες ημέρες τριών μελών της πανεπιστημιακής μας κοινότητας" σημειώνεται σε δελτίο τύπου του ΠΑΜΑΚ

Τις τελευταίες μέρες έφυγαν από τη ζωή ο αναπληρωτής καθηγητής του Τμήματος Μουσικής Επιστήμης και Τέχνης, Θεόδωρος Κονκουρής, η Χρυσούλα Κασιμάτη, η οποία υπηρετούσε ως διοικητική υπάλληλος στο Τμήμα Διοικητικής Μέριμνας και Τεκμηρίωσης και ο Γιώργος Βαλαβανίδης, διοικητικός υπάλληλος στη Γραμματεία του Τμήματος Εκπαιδευτικής και Κοινωνικής Πολιτικής.

Οι Πρυτανικές Αρχές του Πανεπιστημίου Μακεδονίας, εκφράζοντας το σύνολο της κοινότητας, αποχαιρετούν με συγκίνηση τα τρία αγαπητά τους μέλη και απευθύνουν τα ειλικρινή τους συλλυπητήρια στις οικογένειες των εκλιπόντων.
 

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

αυγοφετες
Η πιο νόστιμη τυρένια αυγοφέτα: Το ιδανικό πρωινό για παιδιά - Έτοιμο σε λίγα λεπτά
Μόλις τέσσερα υλικά, ελάχιστος χρόνος και ένα πιάτο που δίνει ενέργεια σε μικρούς και μεγάλους
Η πιο νόστιμη τυρένια αυγοφέτα: Το ιδανικό πρωινό για παιδιά - Έτοιμο σε λίγα λεπτά
gemini
Εποχή AI στην οδήγηση: Το Google Maps αποκτά «έξυπνο» συνοδηγό με το Gemini
Φωνητικές εντολές φυσικής ομιλίας, αναζήτηση πάρκινγκ, σημεία αναφοράς και έξυπνα εργαλεία για ασφαλέστερη και πιο εύκολη πλοήγηση
Εποχή AI στην οδήγηση: Το Google Maps αποκτά «έξυπνο» συνοδηγό με το Gemini
νουνρλ
Γλυκόξινα noodles με μοσχάρι: Ένα εύκολο και ακαταμάχητο πιάτο
Με απλά υλικά, ελάχιστο χρόνο προετοιμασίας και πολύ άρωμα, το αποτέλεσμα είναι ένα χορταστικό και πεντανόστιμο πιάτο που φέρνει ασιατική διάθεση στο...
Γλυκόξινα noodles με μοσχάρι: Ένα εύκολο και ακαταμάχητο πιάτο