Thumbnail
Τη Δευτέρα 4 Νοεμβρίου συμπληρώθηκαν 2 μήνες από τότε που έγινε η συλλογική αίτηση με την κατάθεση των στοιχείων νεοδιόριστων του 2020 και 2021 στη ΔΙ.Π.Ε Χανίων, απαιτώντας την έκδοση διαπιστωτικής πράξης μονιμοποίησης

Ανακοίνωση, με την οποία ενημερώνει για τις αναγκαίες κινήσεις στις οποίες πρέπει να προβούν οι νεοδιόριστοι εκπαιδευτικοί για να διεκδικήσουν τη μονιμοποίησή τους, εξέδωσε ο ΣΕΠΕ Χανίων.

Αναφέρει:

«Τη Δευτέρα 4 Νοεμβρίου συμπληρώθηκαν 2 μήνες από τότε που έγινε η συλλογική αίτηση με την κατάθεση των στοιχείων νεοδιόριστων του 2020 και 2021 στη ΔΙ.Π.Ε Χανίων, απαιτώντας την έκδοση διαπιστωτικής πράξης μονιμοποίησης.

Το χρονικό διάστημα που ήταν υποχρεωμένη να απαντήσει η Διεύθυνση ήταν οι 60 ημέρες,  όπως ορίζεται από τον νόμο και η απάντηση ήρθε λίγο πριν από την εκπνοή τους. Αναφέρει ότι η Υπηρεσία έχει απευθυνθεί στο Υπουργείο με σχετικό έγγραφο ερώτημα για την αναδρομική μονιμοποίηση των συναδέλφων τόσο του 2020 όσο και του 2021.

Στην εκ νέου επικοινωνία μας με τη δικηγόρο του ΣΕΠΕ Χανίων κ. Μερόπη Βαγιωνάκη, διαπιστώθηκε η ανάγκη να συνεχίσουμε κανονικά τη συλλογή των επιπλέον στοιχείων, όπως σας  είχαμε ενημερώσει με προηγούμενη ανακοίνωσή μας. Η ομαδική δικαστική προσφυγή είναι μπροστά μας απλά αλλάζει η χρονική στιγμή που θα γίνει.

Θυμίζουμε ότι τα επιπλέον στοιχεία που χρειάζονται είναι: ο Αριθμός Μητρώου Υπηρεσίας, το ΦΕΚ διορισμού, ο κλάδος ΠΕ, το σχολείο οργανικής τοποθέτησης, ο τόπος κατοικίας και ο Τ.Κ. Με την ευκαιρία να σας ενημερώσουμε ότι αν υπάρχει αλλαγή στο δελτίο ταυτότητας, να στείλετε ξανά φωτογραφία με τη νέα. Σας θυμίζουμε το e-mail του Συλλόγου μας:[email protected].

Συνάδελφοι, συναδέλφισσες,

Ο αγώνας ενάντια στην αντιεκπαιδευτική αξιολόγηση και την κατηγοριοποίηση σχολείων, μαθητών και εκπαιδευτικών είναι αγώνας για την υπεράσπιση των μορφωτικών δικαιωμάτων των μαθητών μας και της παιδαγωγικής μας υπόστασης. Τώρα είμαι η ώρα να δυναμώσει η οργάνωση του αγώνα, για να μπουν εμπόδια σε κάθε αντιλαϊκό μέτρο, να φουντώσει η πάλη για την ικανοποίηση των σύγχρονων αναγκών στη μόρφωση, στη δουλειά, στη ζωή! Στο πλαίσιο αυτό εντάσσεται και η γενική, πανεργατική απεργία στις 20 του Νοέμβρη που σας καλούμε να συμμετέχετε μαζικά!

Με οδηγό τις συλλογικές μας αποφάσεις, με ενότητα και αλληλεγγύη θα βγούμε νικητές-νικήτριες!»

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Τι συμβαίνει στα παιδιά μας; Η μεγάλη δημόσια συζήτηση στο Δημαρχείο Βούλας στις 3 Μαρτίου

Αυτό είναι το πιο υγιεινό ψάρι στον κόσμο: Ξεπερνά τον σολομό στη διατροφική κατάταξη

Alfavita.gr: Χρονιά εκτόξευσης το 2025 – Νο1 στην Παιδεία, ανάμεσα στα 10 μεγαλύτερα ενημερωτικά μέσα

Voucher 750 ευρώ σε εργαζόμενους του ιδιωτικού τομέα - Ανοίγουν οι αιτήσεις

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

γάτα
Γάτες χωρίς μύθους: 5 αλήθειες που ανατρέπουν όσα νομίζατε
"Δεν δένονται", "είναι ψυχρές", "σε πλησιάζουν μόνο όταν πεινάνε". Οι φράσεις αυτές επαναλαμβάνονται εδώ και χρόνια, δημιουργώντας μια εικόνα που...
Γάτες χωρίς μύθους: 5 αλήθειες που ανατρέπουν όσα νομίζατε
Ήπαρ - Συκώτι
Πόνος στον δεξιό ώμο: Η σύνδεσή του με τον καρκίνο του ήπατος
Οι ειδικοί επισημαίνουν ότι ο συγκεκριμένος πόνος ενδέχεται να είναι αντανακλώμενος, δηλαδή να προέρχεται από άλλο σημείο του σώματος.
Πόνος στον δεξιό ώμο: Η σύνδεσή του με τον καρκίνο του ήπατος