ekpa
Η ολοκλήρωση της ανέγερσής  του αναμένεται στα τέλη του έτους 2025

Τη θεμελίωση του νέου κτηρίου της Οδοντιατρικής Σχολής του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών επιθεώρησε ο Πρύτανης Γεράσιμος Σιάσος μαζί με τον Αντιπρύτανη Έρευνας και Καινοτομίας Καθηγητή κ. Ε. Ευσταθόπουλο, την Κοσμήτορα της Σχολής Επιστημών της Υγείας Καθηγήτρια κα Π. Λάγιου και την Αντιπρόεδρο της Οδοντιατρικής Σχολής Αν. Καθηγήτρια κα Σ. Γκιζάνη.  Το συγκεκριμένο κτήριο θεμελιώνεται μετά από δεκαετείς και πλέον προσπάθειες και γραφειοκρατικά εμπόδια τα οποία τελικά μετά από άοκνες προσπάθειες της Διοίκησης του Πανεπιστημίου ξεπεράστηκαν.

ekpa

Το νέο κτήριο στην τελική του μορφή πρόκειται να διαθέτει υπόγειο, ισόγειο και 3 ορόφους, συνολικού εμβαδού 2.000 m2. Η ολοκλήρωση της ανέγερσής  του αναμένεται στα τέλη του έτους 2025.

Στην επιθεώρηση των εργασιών διακρίνονται επίσης: Ο Διευθυντής της Τεχνικής Υπηρεσίας κ. Ι. Μπαρμπαρέσος,  ο Πρόεδρος της Ιατρικής Σχολής Καθηγητής κ. Ν. Αρκαδόπουλος, ο Πρόεδρος του Τμήματος Νοσηλευτικής Καθηγητής κ. Π. Μυριανθέας, ο τέως Πρόεδρος της Οδοντιατρικής Σχολής Καθηγητής κ. Φ. Μαδιανός, η Διευθύνουσα Σύμβουλος του Ευγενιδείου Θεραπευτηρίου Καθηγήτρια κα Ε. Μπάσδρα και ο Καθηγητής της Οδοντιατρικής Σχολής κ. Β. Παπαϊωάννου.

ekpa

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Έκτακτο επίδομα έως 1.700 ευρώ σε εργαζόμενους του ιδιωτικού τομέα

Η πιο εύκολη Πιστοποίηση Αγγλικών στην Ελλάδα σε 2 ημέρες στα χέρια σου - Δίνεις από το σπίτι σου

Παν.Πατρών: Tο 1ο στην Ελλάδα Πανεπιστημιακό Πιστοποιητικό ΤΕΧΝΗΤΗΣ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗΣ για εκπαιδευτικούς

Πανεπιστήμιο Αιγαίου: Το κορυφαίο πρόγραμμα ειδικής αγωγής στην Ελλάδα - Αιτήσεις έως 6/12

Μοριοδοτούμενο σεμινάριο Ειδικής Αγωγής Πανεπιστημίου Πατρών με μόνο 60 ευρώ 

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

dikasthria-ktirio-euelpidwn.jpg
Τραγωδία στην Ευελπίδων: Έπεσε νεκρός κατηγορούμενος λίγο πριν την απόφαση
Κατηγορούμενος πέθανε κατά τη διάρκεια της δίκης – Αμέσως ειδοποιήθηκε το ΕΚΑΒ, σοκ στους παρευρισκόμενους
Τραγωδία στην Ευελπίδων: Έπεσε νεκρός κατηγορούμενος λίγο πριν την απόφαση
Καφές
Το «τέρας των συνεντεύξεων»: Στέλεχος υπουργείου έδινε ουσίες σε γυναίκες και κατέγραφε τις αντιδράσεις τους
Νέες συγκλονιστικές μαρτυρίες για την «υπόθεση Nègre» – Πάνω από 240 γυναίκες στον φάκελο της έρευνας
Το «τέρας των συνεντεύξεων»: Στέλεχος υπουργείου έδινε ουσίες σε γυναίκες και κατέγραφε τις αντιδράσεις τους