Λήμνος: «Να διοριστούν σχολικός νοσηλευτής και εκπαιδευτικός Παράλληλης Στήριξης»- «Εμπαίζουν εκπαιδευτικούς και γονείς»
Να διοριστεί άμεσα σχολικός νοσηλευτής και εκπαιδευτικός παράλληλης στήριξης στο 1ο Δημοτικό Σχολείο Μύρινας

«Εμπαίζουν εκπαιδευτικούς και γονείς ότι δήθεν θα φτιάξουν νέο 4ο Δημοτικό Σχολείο στη Μύρινα, αλλά και στερούν τους μαθητές και από βασικές για τη μόρφωσή τους αλλά και για την υγεία τους και τη ζωή τους ειδικότητες» επισημαίνει ο Σύλλογος Εκπαιδευτικών Π.Ε. Λήμνου «Αργύριος Μοσχίδης».

Οι εκπαιδευτικοί ζητούν να διοριστεί άμεσα σχολικός νοσηλευτής και εκπαιδευτικός παράλληλης στήριξης στο 1ο Δημοτικό Σχολείο Μύρινας, στη Λήμνο.

Η ανακοίνωση του Συλλόγου Εκπαιδευτικών Π.Ε. Λήμνου «Αργύριος Μοσχίδης»

Να διοριστεί άμεσα σχολικός νοσηλευτής και εκπαιδευτικός παράλληλης στήριξης στο 1ο Δημοτικό Σχολείο Μύρινας

Στηρίζουμε τα αιτήματα του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του 1ου Δημοτικού Σχολείου Μύρινας για άμεσο διορισμό σχολικού νοσηλευτή και εκπαιδευτικού παράλληλης στήριξης στο σχολείο.

Δεν φτάνει που κυβέρνηση, Υπουργείο Παιδείας και Διευθύνσεις Εκπαίδευσης υποβαθμίζουν το 1ο Δημοτικό Σχολείο Μύρινας, (αλλάζοντας τα όρια εγγραφής μαθητών και μετακινώντας έτσι μαθητές στα άλλα σχολεία της Μύρινας). Εμπαίζουν εκπαιδευτικούς και γονείς ότι δήθεν θα φτιάξουν νέο 4ο Δημοτικό Σχολείο στη Μύρινα, αλλά και στερούν τους μαθητές και από βασικές για τη μόρφωσή τους αλλά και για την υγεία τους και τη ζωή τους ειδικότητες.

 ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ την ικανοποίηση των αιτημάτων του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του σχολείου.

Όλες οι σημαντικές ειδήσεις

Προκηρύξεις εκπαιδευτικών 2026: Πώς θα δεις πρώτος τους πίνακες μέσω google

Βγήκαν οι προκηρύξεις εκπαιδευτικών - Όλα τα κριτήρια

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

Ταξί
Συνελήφθη ο «Ληστής των ταξί»: Παραπλανούσε οδηγούς και τους ακινητοποιούσε με τη ζώνη ασφαλείας
Αγία Βαρβάρα: 25χρονος έπνιγε οδηγούς ταξί με τη ζώνη για να τους ληστέψει
Συνελήφθη ο «Ληστής των ταξί»: Παραπλανούσε οδηγούς και τους ακινητοποιούσε με τη ζώνη ασφαλείας