δασκαλοι
Θα εκδοθεί σύντομα Προκήρυξη που θα αφορά Δασκάλους ΠΕ70, Νηπιαγωγούς ΠΕ60 και όλες τις ειδικότητες της Ειδικής Αγωγής

Οι μόνιμοι διορισμοί Δασκάλων και Νηπιαγωγών θα προηγηθούν, καθώς το ΑΣΕΠ δεν έχει ολοκληρώσει ακόμα την εξέταση των ενστάσεων της 2ΓΕ (εκπαιδευτικών Δευτεροβάθμιας), σύμφωνα με εκτίμηση του Πανελλήνιου Συλλόγου Αναπληρωτών Δασκάλων (ΠΑΣΑΔ).

Ο Σύλλογος σε ανακοίνωσή του αναφέρει ότι εκτιμά ότι θα εκδοθεί σύντομα Προκήρυξη που θα αφορά Δασκάλους ΠΕ70, Νηπιαγωγούς ΠΕ60 και όλες τις ειδικότητες της Ειδικής Αγωγής, ενώ αναμένεται η έκδοση της 1ΓΕ σε ΦΕΚ.

Για τον αριθμό των συνολικών διορισμών, όσο και ειδικότερα των ΠΕ70 ο ΠΑΣΑΔ αναφέρει ότι πιθανά δεν θα πέσει κάτω από τον αριθμό των συνταξιοδοτήσεων. 

Αναφορικά με τους διορισμούς, σύμφωνα με ενημερωτικό σημείωμα του Αιρετού στο Κεντρικό Υπηρεσιακό Συμβούλιο Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης (ΚΥΣΔΕ) Θοδωρή Κατσωνόπουλο ο αριθμός διορισμών για το 2024 θα είναι ή 4.045, όσες δηλαδή είναι οι αποχωρήσεις εκπαιδευτικών ή 4.610, όσους ζήτησε το Υπουργείο Παιδείας.

Η ενημέρωση του ΠΑΣΑΔ

Αναφορικά με τους επικείμενους διορισμούς, εκτιμούμε ότι θα εκδοθεί σύντομα προκήρυξη που θα αφορά δασκάλους ΠΕ70, νηπιαγωγούς ΠΕ60 και όλες τις ειδικότητες της Ειδικής Αγωγής. Οι διορισμοί δασκάλων και νηπιαγωγών θα προηγηθούν, καθώς το ΑΣΕΠ δεν έχει ολοκληρώσει ακόμα την εξέταση των ενστάσεων της 2ΓΕ.

Αναμένουμε την έκδοση της 1ΓΕ σε ΦΕΚ για να προχωρήσει η διαδικασία.

Σχετικά με την κατανομή, δεν γνωρίζουμε κάτι ακόμα με σιγουριά. Φαίνεται, όμως (και μακάρι να μην διαψευστούμε), ότι τόσο ο αριθμός των συνολικών διορισμών, όσο και ειδικότερα των ΠΕ70 δεν θα πέσει κάτω από τον αριθμό των συνταξιοδοτήσεων.

Για οτιδήποτε νεότερο θα επανέλθουμε με νέα ανάρτηση. 

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ για Εκπαιδευτικούς - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ μόρια 2ης ξένης γλώσσας

Παν.Πατρών: Tο 1ο στην Ελλάδα Πανεπιστημιακό Πιστοποιητικό ΤΕΧΝΗΤΗΣ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗΣ για εκπαιδευτικούς

Πανεπιστήμιο Αιγαίου: Το κορυφαίο πρόγραμμα ειδικής αγωγής στην Ελλάδα - Αιτήσεις έως 24/10

Μοριοδοτούμενο σεμινάριο Ειδικής Αγωγής Πανεπιστημίου Πατρών με μόνο 60 ευρώ 

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

μαθητές
Διάλογος μ' έναν γονιό (Έκαναν ΜΑΤ στην Παιδεία και τις ελευθερίες)
«-Και να πεις ότι θα τα έδιναν όλα στην Παιδεία! Με μερικά εκατομμύρια και δασκάλους θα είχαμε και τον 13ο-14ο μισθό θα παίρναμε πίσω ! -Συμφωνώ....
Διάλογος μ' έναν γονιό (Έκαναν ΜΑΤ στην Παιδεία και τις ελευθερίες)
troxaia
Έρχεται ο «ΟΔΥΣΕΑΣ»: Κάμερες τεχνητής νοημοσύνης θα «κόβουν» αυτόματα κλήσεις στους οδηγούς
Οι παραβάσεις του ΚΟΚ θα εντοπίζονται από AI και οι κλήσεις θα αποστέλλονται απευθείας στο κινητό ή το Gov.gr
Έρχεται ο «ΟΔΥΣΕΑΣ»: Κάμερες τεχνητής νοημοσύνης θα «κόβουν» αυτόματα κλήσεις στους οδηγούς