Τρεις επίκαιρες ερωτήσεις για την παιδεία συζητούνται σήμερα από τις 9 το πρωί στη Βουλή, στις οποίες θα απαντήσει η υφυπουργός Παιδείας κ. Ζέττα Μακρή.
Πρώτη ερώτηση
Της Βουλευτού του ΣΥΡΙΖΑ Μαρίνας Κοντοτόλη με θέμα: «Μέτρα στήριξης των μαθητών της Γ΄ Λυκείου της Θεσσαλίας για την εισαγωγή τους στα Πανεπιστήμια μέσω των πανελλαδικών εξετάσεων του 2024».
Δεύτερη ερώτηση
Του Βουλευτή του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΗΜΑ ΑΛΛΑΓΗΣ Παύλου Χρηστίδη, με θέμα: «Εξεύρεση άμεσης λύσης για τη στέγαση των μαθητών σχολικών μονάδων 5ου και 6ου Δημοτικού Σχολείου Ζωγράφου με την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς».
Τρίτη ερώτηση
Της Βουλευτού της ΝΕΑΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ Μερόπης Τζούφη, με θέμα: «Αδυναμία διεξαγωγής πρακτικής άσκησης φοιτητών του ΑΠΘ στο πανεπιστημιακό δάσος Περτουλίου Τρικάλων».
Όλες οι σημαντικές ειδήσεις
Προκηρύξεις εκπαιδευτικών 2026: Πώς θα δεις πρώτος τους πίνακες μέσω google
Alfavita Newsroom