παδα
Ποιοι φοιτητές/τριες βραβεύτηκαν

Σε μια σεμνή τελετή, ο Αντιπρύτανης Ακαδημαϊκών Υποθέσεων και Διασφάλισης Ποιότητας του ΠΑΔΑ, Καθηγητής Σταύρος Καμινάρης, βράβευσε τις φοιτήτριες και τους φοιτητές του Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής που πέτυχαν να διακριθούν σε κορυφαίες αθλητικές διοργανώσεις σε παγκόσμιο επίπεδο, όπως είναι οι Ολυμπιακοί Αγώνες, η Παγκόσμια Πανεπιστημιάδα στην Κίνα (Ιούλιος 2023) και το Πανευρωπαϊκό Διαπανεπιστημιακό Πρωτάθλημα Beach Volleyball στην Ισπανία (Σεπτέμβριος 2023) καθώς και τους προπονητές τους.

Στην προσφώνησή του, ο Αντιπρύτανης Ακαδημαϊκών Υποθέσεων και Διασφάλισης Ποιότητας, δήλωσε ότι σήμερα το Πανεπιστήμιο, στο σύνολό του, με την εκδήλωση αυτή, αναγνωρίζει την προσπάθεια και το μόχθο αυτών των φοιτητριών και των φοιτητών μας, υπογραμμίζοντας ότι η αφοσίωση στον αθλητισμό παράλληλα με τις σπουδές, συμβάλλει τα μέγιστα στη δημιουργία υγιών προτύπων προς μίμηση στον χώρο των φοιτητών του Πανεπιστημίου μας και της ευρύτερης κοινωνίας. Στον αθλητισμό μαθαίνεις την πειθαρχία και την αυτοπειθαρχία, την ένταξη στην ομάδα, την αποδοχή και την ανοχή στη διαφορετικότητα, την αλληλεγγύη, σημείωσε ο κ. Καμινάρης καταλήγοντας ότι, το Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής σας τιμά, σας ευχαριστεί και δηλώνει υπερήφανο που στην οικογένειά του έχει τέτοια λαμπρά παραδείγματα που αποτελούν κίνητρο και πηγή έμπνευσης για όλους μας.

παδα

Επίσης, ο Αντιπρύτανης Ακαδημαϊκών Υποθέσεων και Διασφάλισης Ποιότητας συνεχάρη όλους τους συντελεστές αυτών των επιτυχιών - πέραν των φοιτητών/τριών - τη Δ/νση Φοιτητικής Μέριμνας και το Τμήμα Αθλητισμού του Ιδρύματος για τη συνεχή και εμπνευσμένη προσπάθειά τους.

Η τελετή βράβευσης διοργανώθηκε από το Τμήμα Αθλητισμού του ΠΑΔΑ. Η Προϊσταμένη του Τμήματος, Ελισσάβετ Λουκαΐτου στην ομιλία της, επεσήμανε ότι Τμήμα Αθλητισμού του ΠΑΔΑ διοργανώνει αθλητικές δράσεις, προσπαθώντας να μεγιστοποιήσει τις αντίστοιχες δημιουργικές ευκαιρίες και εμπειρίες των φοιτητών, την εξωστρέφεια τους και την επαφή τους με τα σχετικά ευρωπαϊκά και διεθνή δρώμενα και τόνισε ότι στο ΠΑΔΑ φοιτούν πολλοί αθλητές, υψηλού επιπέδου, με αθλητικές διακρίσεις καθώς επίσης και μέλη εθνικών ομάδων και αποστολών, ενώ για την τελετή βράβευσης που τιμά τις διακρίσεις αλλά και τη συμμετοχή των αθλητών φοιτητών του ΠΑΔΑ καθώς και των προπονητών τους, η κ. Ελισσάβετ Λουκαΐτου τόνισε ότι ανέδειξαν τόσο το Πανεπιστήμιο όσο και τη χώρα.

Στην εκδήλωση απηύθυνε, επίσης, χαιρετισμό η Προϊσταμένη της Διεύθυνσης Φοιτητικής Μέριμνας, κ. Βιργινία Στεφανοπούλου η οποία συνεχάρη τους αθλητές φοιτητές και τους προπονητές τους για την αφοσίωση και το πάθος τους στον αθλητισμό.

Κατά την τελετή βράβευσης παρουσιάσθηκε βίντεο με στιγμιότυπα από τη συμμετοχή των φοιτητών αθλητών, δίνοντας στους συμμετέχοντες τη δυνατότητα να δουν στιγμιότυπα από τις αγωνιστικές προσπάθειές τους στις εν λόγω διεθνείς διοργανώσεις και στους αθλητές να ξαναθυμηθούν αυτές τις σπουδαίες στιγμές.

παδα

Οι βραβευθέντες και οι βραβευθείσες είναι οι εξής:

ΟΙ ΟΛΥΜΠΙΟΝΙΚΕΣ ΤΗΣ ΥΔΑΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ:

  • ΖΕΡΔΕΒΑΣ ΜΑΝΟΣ
  • ΓΚΙΟΥΒΕΤΣΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ.

Ο ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΥΔΑΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ:

  • ΘΕΟΔΩΡΗΣ ΒΛΑΧΟΣ.

Ο ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΚΑΙ ΣΥΝΕΡΓΑΤΗΣ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΠΑΙΔΩΝ ΚΑΙ ΕΦΗΒΩΝ :

  • ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΣ ΞΕΝΟΦΩΝΤΑΣ.

ΟΙ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΙ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ- ΦΟΙΤΗΤΕΣ:

  • ΓΑΡΔΙΚΑΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ
  • ΡΟΜΠΟΠΟΥΛΟΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ
  • ΤΡΟΥΛΟΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ

Ο ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ ΣΤΟΝ ΣΤΙΒΟ, ΣΤΟ ΑΓΩΝΙΣΜΑ ΤΗΣ ΣΦΥΡΟΒΟΛΙΑΣ: ΟΡΕΣΤΗΣ ΝΤΟΥΣΑΚΗΣ.

ΟΙ ΦΟΙΤΗΤΡΙΕΣ ΤΟΥ BEACH VOLLEYBALL:

  • ΜΠΑΪΜΠΟΥ ΑΡΤΕΜΙΣ
  • ΠΟΥΛΙΑΣΗ ΜΑΡΙΑ
  • Ο ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ BEACH VOLLEYBALL ΚΡΕΤΣΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ

Ακολουθούν τα βίντεο που προβλήθηκαν:

παδα

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

ΕΛΜΕΠΑ: Το κορυφαίο πρόγραμμα Ειδικής Αγωγής στην Ελλάδα για διπλή μοριοδότηση

Το 1ο στην Ελλάδα Πρόγραμμα επιμόρφωσης Τεχνητής Νοημοσύνης για εκπαιδευτικούς με Πιστοποιητικό

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με 65Є εγγραφή - έως 19/7

ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ

2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Τα 2 μαθήματα εξέτασης και η ύλη

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

nosokomeio
Πανελλήνιος Ιατρικός Συλλόγος: Bonus 1.000 ευρώ σε κάθε ιδιώτη γιατρό που θα εργαστεί στο ΕΣΥ
Ο Σύλλογος βέβαια αφήνει σοβαρές αιχμές κατά της Πολιτείας και του υπουργείου Υγείας και δηλώνει απογοητευμένος «για την επιστράτευση του κοινωνικού...
Πανελλήνιος Ιατρικός Συλλόγος: Bonus 1.000 ευρώ σε κάθε ιδιώτη γιατρό που θα εργαστεί στο ΕΣΥ
δημοτικο
Συνεδρίαση για την ανέγερση του 1ου Δημοτικού Σχολείου Αρκαλοχωρίου
Συνεδρίαση της επιτροπής καταλληλότητας και επιλογής οικοπέδου για την ανέγερση του 1ου Δημοτικού Σχολείου Αρκαλοχωρίου Δήμου Μινώα Πεδιάδας
Συνεδρίαση για την ανέγερση του 1ου Δημοτικού Σχολείου Αρκαλοχωρίου