ΠΟΣΔΕΠ: Συζήτηση για ζητήματα της τριτοβάθμιας εκπαίδευσης σε ευρωπαϊκό επίπεδο
Πρόσκληση σε συζήτηση της ΠΟΣΔΕΠ

Με ανακοίνωσή της η ΠΟΣΔΕΠ καλεί τους ενδιαφερόμενους να συμμετέχουν σε διαδικτυακή συζήτηση για ζητήματα της τριτοβάθμιας εκπαίδευσης σε ευρωπαϊκό επίπεδο.

Η ανακοίνωση

«Η ΠΟΣΔΕΠ, ενόψει των ευρωεκλογών, επιδιώκοντας να προωθήσει τον διάλογο για ζητήματα της τριτοβάθμιας εκπαίδευσης σε ευρωπαϊκό επίπεδο και να συμβάλει στη σχετική συζήτηση, σας καλεί με την ιδιότητά σας ως υποψήφιου /-ας και πανεπιστημιακού σε ανοικτή δικτυακή συζήτηση με αυτό το θέμα, την Τετάρτη 29/5, 14:00-16:00 (ο σύνδεσμος δίνεται παρακάτω).

Οι όροι διεξαγωγής της συζήτησης είναι:

  • Πρώτος γύρος τοποθετήσεων (με αλφαβητική σειρά): Τοποθέτηση επί του θέματος της συζήτησης, διάρκειας 2 (δύο) λεπτών από κάθε υποψήφιο/α (ο χρόνος που διατίθεται συνδέεται με το γεγονός ότι υπάρχουν 40 περίπου υποψήφιοι καθώς και με το ότι ο χρόνος που δίνεται για τοποθέτηση ευρωβουλευτή στο ευρωκοινοβούλιο είναι ένα λεπτό).
  • Δεύτερος γύρος τοποθετήσεων (με αντίστροφη αλφαβητική σειρά): Απάντηση διάρκειας ενός λεπτού συνολικά από κάθε υποψήφιο/α σε ερώτηση ή ερωτήσεις που επιλέγει, από αυτές που θα έχουν νωρίτερα τεθεί υπόψη όλων των υποψηφίων από το Προεδρείο και θα αφορούν το θέμα της συζήτησης.

Παρακαλούμε να μας ενημερώσετε μέχρι τη Δευτέρα 27/2 αν θα συμμετάσχετε στη συζήτηση, για τον καλύτερο προγραμματισμό της.

Zoom Meeting
https://authgr.zoom.us/j/96782684596?pwd=dDRIRGJTS2I4MHdjZUo1QVVlOXJQQT09
Meeting ID: 967 8268 4596
Passcode: 201277
»

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Το 1ο στην Ελλάδα Πρόγραμμα επιμόρφωσης Τεχνητής Νοημοσύνης για εκπαιδευτικούς με Πιστοποιητικό

ΑΣΕΠ: Σε 2 ημέρες ΕΥΚΟΛΟ Online Proficiency GOLEARN ΧΩΡΙΣ προφορικά, ΧΩΡΙΣ έκθεση (Μόνο 5 ημέρες έμειναν για την ΑΛΛΑΓΗ!)

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με 65Є εγγραφή - έως 13/6

ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ

2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Τα 2 μαθήματα εξέτασης και η ύλη

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

ΑΣΕΠ
Με χίλια τρέχει ο 2ος Γραπτός ΑΣΕΠ: Ανακοινώθηκε Τράπεζα Θεμάτων
Πιο κοντά ο 2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ - Ανακοινώθηκε σε ΦΕΚ τράπεζα θεμάτων! Τι αλλάζει στην ύλη - τρέχουν οι διαδικασίες με την...
Με χίλια τρέχει ο 2ος Γραπτός ΑΣΕΠ: Ανακοινώθηκε Τράπεζα Θεμάτων