Πανεπιστήμιο Πατρών: Συνέδριο «Γυναίκες και Διπλωματία»
Το συνέδριο θα πραγματοποιηθεί στις 23 και 24 Μαΐου

Το Τμήμα Διεθνών και Ευρωπαϊκών Σπουδών του Πανεπιστημίου Πειραιώς, σε συνεργασία με τη WOMEN ACT, με χαρά ανακοινώνει το επερχόμενο συνέδριο "Γυναίκες και Διπλωματία". Tο συνέδριο θα πραγματοποιηθεί υπό την Αιγίδα της Α.Ε. της Προέδρου της Δημοκρατίας, Κατερίνας Σακελλαροπούλου την 23 και 24 Μαΐου 2024, στην Ιστορική Βιβλιοθήκη Αικατερίνης Λασκαρίδη, στην οδό Μεραρχίας 2, 18535 Πειραιάς.

Πρέσβεις, υπουργοί, διπλωμάτες, ακαδημαϊκοί, πολιτικοί εκπρόσωποι, ειδικοί και φοιτητές από όλο τον κόσμο θα συμμετάσχουν σε αυτό το κορυφαίο γεγονός για να διερευνήσουν την ανεκτίμητη συνεισφορά των γυναικών στον τομέα της διπλωματίας και των διεθνών σχέσεων. Αναγνωρίζοντας την αναγκαιότητα της ισότητας στις διπλωματικές προσπάθειες, το συνέδριο στοχεύει στην παροχή ενός πλαισίου για διάλογο και ανταλλαγή απόψεων σχετικά με τον ρόλο των γυναικών στη διαμόρφωση των διεθνών σχέσεων.

Το συνέδριο "Γυναίκες και Διπλωματία" στοχεύει στο να συμβάλει στον διάλογο για την ισότητα, αναγνωρίζοντας τον κρίσιμο ρόλο που διαδραματίζουν οι γυναίκες στον διαμορφωτικό περίγυρο μιας πιο συμπεριληπτικής, ισότιμης και ειρηνικής κοινωνίας μέσω διπλωματικών δρόμων.

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Το 1ο στην Ελλάδα Πρόγραμμα επιμόρφωσης Τεχνητής Νοημοσύνης για εκπαιδευτικούς με Πιστοποιητικό

ΑΣΕΠ: Σε 2 ημέρες ΕΥΚΟΛΟ Online Proficiency GOLEARN ΧΩΡΙΣ προφορικά, ΧΩΡΙΣ έκθεση (Μόνο 5 ημέρες έμειναν για την ΑΛΛΑΓΗ!)

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με 65Є εγγραφή - έως 18/6

ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ

2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Τα 2 μαθήματα εξέτασης και η ύλη

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

panselinos
Πανσέληνος – Ιούνιος 2024: Έρχεται το «Φεγγάρι της Φράουλας» και το θερινό ηλιοστάσιο
Tην Πέμπτη 20 Ιουνίου 2024, θα λάβει χώρα το θερινό ηλιοστάσιο, δηλαδή η μεγαλύτερη ημέρα του έτους. Από την επόμενη ημέρα, δηλαδή από την Παρασκευή...
Πανσέληνος – Ιούνιος 2024: Έρχεται το «Φεγγάρι της Φράουλας» και το θερινό ηλιοστάσιο