panagaiou
Σας παρουσιάζουμε τα μεταπτυχιακά προγράμματα που αφορούν εκπαιδευτικούς και πραγματοποιούνται από το Πανεπιστήμιο Αιγαίου εξ αποστάσεως

To alfavita.gr με 4.000.000 μοναδικούς επισκέπτες το μήνα αποτελεί το μεγαλύτερο site στην Εκπαίδευση από το 1997 πραγματοποιώντας συνεχώς αφιερώματα για τις προπτυχιακές και μεταπτυχιακές σπουδές.

Αυτή την περίοδο επικεντρωνόμαστε μεταξύ άλλων στην παρουσίαση μεταπτυχιακών προγραμμάτων που αφορούν εκπαιδευτικούς.

Έχουμε αναφερθει αρκετές φορές στο μεταπτυχιακό πρόγραμμα του Πανεπιστημίου Αιγαίου με τίτλο "Νέες Μορφές Εκπαίδευσης και Μάθησης" που έχει ανοικτές αιτήσεις αυτή την περίοδο.

Έως και 100% εξ αποστάσεως

Σε αυτό το σημείο να τονίσουμε πως το πρόγραμμα μπορεί να πραγματοποιηθεί έως και 100% εξ αποστάσεως

ο Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα Σπουδών «Νέες Μορφές Εκπαίδευσης και Μάθησης» του Τμήματος Επιστημών της Προσχολικής Αγωγής και του Εκπαιδευτικού Σχεδιασμού,  του Πανεπιστημίου Αιγαίου, ανταποκρινόμενο στις εξελίξεις στο χώρο της εκπαίδευσης, της οικονομίας, της τεχνολογίας, καθώς και στη θεωρία και την έρευνα σχετική με τα θέματα αυτά, το Πρόγραμμά μας προσφέρει ένα πρότυπο για τη χώρα μας πρόγραμμα σπουδών μεταπτυχιακής εξειδίκευσης που στοχεύει στη μετάδοση και την παραγωγή νέας γνώσης στα αντικείμενα της άτυπης και μη τυπικής εκπαίδευσης και της δια βίου μάθησης, της εκπαίδευσης ενηλίκων και της αξιοποίηση των νέων τεχνολογιών στη διδασκαλία και τη μάθηση στα πεδία αυτά.

Αντικείμενο του, ειδικότερα, είναι η εκπαίδευση στελεχών εξειδικευμένων στο σχεδιασμό, την οργάνωση, την υλοποίηση και την αξιολόγηση εκπαιδευτικών προγραμμάτων και συστημάτων δια βίου μάθησης με βάση τις αρχές της εκπαίδευσης ενηλίκων και της ηλεκτρονικής μάθησης.

Απευθύνεται:

  • (i) σε επαγγελματίες της εκπαίδευσης, δημόσιας και ιδιωτικής
  • (ii) σε στελέχη οργανισμών και επιχειρήσεων του δημόσιου και ιδιωτικού τομέα που ενδιαφέρονται να (απ)ασχοληθούν ή ήδη (απ)ασχολούνται με την εκπαίδευση, επιμόρφωση, επαγγελματική εξειδίκευση, ενδο-εταιρική επιμόρφωση και κατάρτιση, κ.ά.
  • (iii) σε οποιονδήποτε/οποιαδήποτε πτυχιούχο που επιθυμεί να αποκτήσει (α) θεωρητικές γνώσεις και (β) εξειδικευμένες ικανότητες και δεξιότητες για την ανάπτυξη εκπαιδευτικών προγραμμάτων που απευθύνονται σε ενήλικες και προσφέρονται είτε συμβατικά, είτε από απόσταση με την αξιοποίηση των νέων τεχνολογιών, καθώς και τις απαραίτητες γνώσεις μεθοδολογίας της έρευνας στην εκπαίδευση.

Μοριοδοτεί με 20 μόρια και δίνει και Παιδαγωγική επάρκεια

Το μεταπτυχιακό παρέχει την μέγιστη μοριοδότηση για διορισμούς και προσλήψεις εκπαιδευτικών

Το Πρόγραμμα απονέμει Δίπλωμα Μεταπτυχιακών Σπουδών (Δ.Μ.Σ.) στις Επιστήμες της Εκπαίδευσης και της Αγωγής (Master of Education) και παρέχει Παιδαγωγική και Διδακτική Επάρκεια.

Η διάρκεια σπουδών είναι τρία (3) εξάμηνα πλήρους φοίτησης (Α' και Β' εξάμηνο: παρακολούθηση μαθημάτων & Γ' εξάμηνο εκπόνηση διπλωματικής εργασίας)

Το Πρόγραμμα υλοποιείται έως 100% εξ αποστάσεως, με χρήση εργαλείων ηλεκτρονικής μάθησης και την αξιοποίηση ηλεκτρονικών πλατφορμών σύγχρονης και ασύγχρονης εκπαίδευσης.

Εδώ μπορείτε να επισκεφτείτε την σελίδα του προγράμματος

Δείτε εδώ την προκήρυξη του προγράμματος

Το Μεταπτυχιακό σας στο alfavita.gr

To alfavita.gr είναι το μεγαλύτερο site για την Παιδεία στην Ελλάδα από το 1997. [

Πρώτο με διαφορά για 27 συνεχή χρόνια.

Έχει μεσοσταθμική επισκεψιμότητα 4.000.000 μοναδικών επισκεπτών το μήνα!

Εάν σας ενδιαφέρει να παρουσιάσουμε το Μεταπτυχιακό σας σε κοινό που ενδιαφέρεται για σπουδές μπορείτε να στείλετε στο [email protected] υπόψη Παναγιώτη Κάτσικα

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

ΑΣΕΠ: Σε 2 ημέρες ΕΥΚΟΛΟ Online Proficiency GOLEARN ΧΩΡΙΣ προφορικά, ΧΩΡΙΣ έκθεση (Μόνο 10 ημέρες έμειναν για την ΑΛΛΑΓΗ!)

Παν.Πατρών: Ανακοινώθηκε το 1ο σε Ελλάδα Μοριοδοτούμενο Πανεπιστημιακό σεμινάριο στην Τεχνητή Νοημοσύνη για εκπαιδευτικούς

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με 65Є εγγραφή - έως 22/5

ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ

2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Τα 2 μαθήματα εξέτασης και η ύλη

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

nosokomeio-paidwn
Παρβοϊός: Δραματική αύξηση στα περιστατικά σοβαρών λοιμώξεων -Ποια συμπτώματα πρέπει να προσέχετε
Παρβοϊός: Επτά ερωτήσεις και απαντήσεις από την Ελληνική Εταιρία Λοιμώξεων
Παρβοϊός: Δραματική αύξηση στα περιστατικά σοβαρών λοιμώξεων -Ποια συμπτώματα πρέπει να προσέχετε
EKPA
ΕΚΠΑ: Κονδύλι 1.128.954 € για αποκατάσταση φθορών και αύξηση μέτρων ασφαλείας των κτηρίων
Προβλέπεται η αύξηση των μέτρων ασφαλείας των κτηρίων με την τοποθέτηση θυρών ασφαλείας, κιγκλιδωμάτων συναγερμών και την βελτίωση του φωτισμού...
ΕΚΠΑ: Κονδύλι 1.128.954 € για αποκατάσταση φθορών και αύξηση μέτρων ασφαλείας των κτηρίων