ypaith
ΧΑΛΚΙΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΣ / INTIME NEWS
Το υπουργείο Παιδείας δεν έχει λάβει τελικές αποφάσεις για την παράταση της περσινής εγκυκλίου για δικαιολόγηση απουσιών των μαθητών για «αντικειμενικούς λόγους ανωτέρας βίας»

Σύμφωνα με πληροφορίες του alfavita.gr, το υπουργείο Παιδείας συζητά την παράταση και για φέτος της περσινής εγκυκλίου για τη δικαιολόγηση απουσιών των μαθητών και των μαθητριών για «αντικειμενικούς λόγους ανωτέρας βίας».

Η περσινή εγκύκλιος

Υπενθυμίζεται ότι η περσινή γενική εγκύκλιος ανέφερε:

«Οι απουσίες των μαθητών Πρωτοβάθμιας, Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης και Ειδικής Αγωγής, οι οποίες έχουν καταχωρισθεί ή θα καταχωρισθούν και δεν οφείλονται σε υπαιτιότητα των μαθητών/τριών αλλά σε αντικειμενικούς λόγους ανωτέρας βίας ή σχολικές αθλητικές δραστηριότητες που διοργανώνονται υπό την εποπτεία και έγκριση του Υ.ΠΑΙ.Θ. π.χ. συμμετοχή σε πανελλήνιους αθλητικούς αγώνες, δεν θα προσμετρηθούν για τον χαρακτηρισμό της φοίτησης των μαθητών/τριών από τον Σύλλογο Διδασκόντων κατά το σχολικό έτος 2022-23».

Δείτε εδώ αναλυτικά την εγκύκλιο του 2023.

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Voucher 750 ευρώ σε εργαζόμενους του ιδιωτικού τομέα - Ανοίγουν οι αιτήσεις

Alfavita.gr: Χρονιά εκτόξευσης το 2025 – Νο1 στην Παιδεία, ανάμεσα στα 10 μεγαλύτερα ενημερωτικά μέσα

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

coffee.jpg
Ποιος καφές είναι πιο υγιεινός και ποιος συνδέεται με αυξημένο κίνδυνο καρκίνου
Οι προειδοποιήσεις για τον στιγμιαίο καφέ και τα οφέλη φίλτρου και εσπρέσο, σύμφωνα με επιστημονικές μελέτες
Ποιος καφές είναι πιο υγιεινός και ποιος συνδέεται με αυξημένο κίνδυνο καρκίνου