καθηγητης
Τιμήθηκε με το «Βραβείο Καλύτερης Εργασίας»

Ο Καθηγητής Ευριπίδης Πετράκης της Σχολής Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και Μηχανικών Υπολογιστών του Πολυτεχνείου Κρήτης τιμήθηκε με το "Βραβείο Καλύτερης Εργασίας - Βest paper award" στο 38th International Conference on Advanced Information Networking and Applications (AINA-2024), που πραγματοποιήθηκε στο Kitakyushu της Ιαπωνίας από 17 έως 19 Απριλίου 2024, για την εργασία με τίτλο "DeFog: Adaptive Microservice Scheduling on Kubernetes Clusters in Cloud-Fog-Edge Infrastructures" με συγγραφείς τον Αθανάσιο Προύντζο (απόφοιτο της Σχολής HMMY) και τον Καθ. Ευριπίδη Πετράκη.

Η εργασία έγινε αποδεκτή μετά από κρίση πλήρους άρθρου. Το συνέδριο ΑΙΝΑ είναι διεθνές συνέδριο Πληροφορικής με περισσότερες από 900 υποβαλλόμενες εργασίες ετησίως, από τις οποίες γίνονται αποδεκτές μόνο το 25% αυτών. Κατατάσσεται με βάση τα διεθνή συστήματα αξιολόγησης στην κατηγορία A2, δηλαδή ανάμεσα στα καλύτερα συνέδρια διεθνώς.

Παράλληλα, ο Καθηγητής Ευριπίδης Πετράκης έλαβε Εύφημο Μνεία για την πολυετή συνεισφορά του ως Γενικός Αντιπρόεδρος του Συνεδρίου (General Co-Chair).

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Black Friday σε μοριοδοτούμενα σεμινάρια και Πιστοποιήσεις Ξένων Γλωσσών για έξτρα 20 μόρια

Παν.Πατρών: Tο 1ο στην Ελλάδα Πανεπιστημιακό Πιστοποιητικό ΤΕΧΝΗΤΗΣ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗΣ για εκπαιδευτικούς

Πανεπιστήμιο Αιγαίου: Το κορυφαίο πρόγραμμα ειδικής αγωγής στην Ελλάδα - Αιτήσεις έως 24/11

Μοριοδοτούμενο σεμινάριο Ειδικής Αγωγής Πανεπιστημίου Πατρών με μόνο 60 ευρώ 

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

ρόφημα
Το απόλυτα λαχταριστό χριστουγεννιάτικο ρόφημα — Εύκολο, ζεστό και μαγικό!
Μια συνταγή–αγκαλιά με κανέλα, γαρύφαλλο και πορτοκάλι που θα σε βάλει στιγμιαία στο κλίμα των γιορτών
Το απόλυτα λαχταριστό χριστουγεννιάτικο ρόφημα — Εύκολο, ζεστό και μαγικό!
κουνουπίδι
Το κόλπο–θαύμα για το κουνουπίδι: Μείνει φρέσκο για εβδομάδες και καθαρίζεται χωρίς κόπο!
Το λαχανικό που «μαυρίζει» εύκολα έχει μυστικά — δείτε πώς θα το κρατήσετε τραγανό, λευκό και έτοιμο για μαγείρεμα
Το κόλπο–θαύμα για το κουνουπίδι: Μείνει φρέσκο για εβδομάδες και καθαρίζεται χωρίς κόπο!