blackboard-μαζί-για-την-εκπαίδευση
Google logo Μάθε πρώτος όλες τις σημαντικές ειδήσεις. Βάλε το alfavita.gr στα αποτελέσματα αναζήτησης της Google
Πραγματοποιήθηκε συνάντηση με επίκεντρο τα Εργαστήρια Δεξιοτήτων

Ανακοίνωση εξέδωσε το ΙΕΠ αναφορικά με διαδικτυακή συνάντηση που πραγματοποιήθηκε με θεματικό επίκεντρο τα Εργαστήρια Δεξιοτήτων.

Η ανακοίνωση

«Πραγματοποιήθηκε διαδικτυακή συνάντηση με τους εκπαιδευτικούς που ανταποκρίθηκαν στην πρωτοβουλία του ΙΕΠ «Μαζί για την Εκπαίδευση», με επίκεντρο τα Εργαστήρια Δεξιοτήτων (Ε.Δ.).

Η εθελοντική συμμετοχή και η προθυμία τόσων συναδέλφων να εμπλακούν ενεργά στις ομάδες εργασίας για την κριτική μελέτη, την αξιολόγηση και την επικαιροποίηση του εκπαιδευτικού υλικού, υπογραμμίζουν τη σημασία και την κρισιμότητα της συλλογικής εργασίας καθώς και την αξία της συνεργατικότητας μέσα στην εκπαιδευτική κοινότητα.

Το ΙΕΠ, προχώρησε στη σύσταση ομάδας εργασίας αποτελούμενης από τους κ.κ. Παναγιώτη Πήλιουρα, Σύμβουλο Α΄ και Προϊστάμενο του Τμήματος Α΄ Εκπαιδευτικής Καινοτομίας και Ενταξιακής Εκπαίδευσης, Σοφία Χωλίδη, Σύμβουλο Β΄ και Συντονίστρια της Μονάδας Εκπαιδευτικής Καινοτομίας και Ζαφειρία Κρέτση, αποσπασμένη εκπαιδευτικό ΙΕΠ. Όλοι μαζί θα εργαστούν για την οργάνωση και διαχείριση του όγκου εργασιών με στόχο να επικαιροποιηθούν τα Προγράμματα Καλλιέργειας Δεξιοτήτων.

Στη συνάντηση ο Πρόεδρος του Δ.Σ. του ΙΕΠ κ. Σπ. Δουκάκης παρουσίασε το σχέδιο και απάντησε στις απορίες των συμμετεχόντων/ουσών. Προγραμματίστηκαν επόμενες συναντήσεις προκειμένου να συζητηθούν οι λεπτομέρειες για την επεξεργασία του υλικού.

Στοχεύουμε σε ένα δυναμικό, ποιοτικό και προσβάσιμο εκπαιδευτικό υλικό που θα αξιοποιείται από τους/τις εκπαιδευτικούς στο πλαίσιο των Ε.Δ., προσφέροντας στους μαθητές και στις μαθήτριες τη δυνατότητα να καλλιεργήσουν τις απαιτούμενες δεξιότητες για την αντιμετώπιση των προκλήσεων του μέλλοντος.

Πιστεύουμε ότι η συνεργασία αυτή αποτελεί την ικανή και αναγκαία συνθήκη για την επίτευξη των στόχων αλλά και την ενίσχυση και καλλιέργεια περαιτέρω συνεργασιών/συμμαχιών στην εκπαιδευτική μας κοινότητα.

«Μαζί για την Εκπαίδευση» και για τα Εργαστήρια Δεξιοτήτων!»

Όλες οι σημαντικές ειδήσεις

«Θα το πληρώσετε ακριβά»: Σοβαρές καταγγελίες κατά προϊσταμένης νηπιαγωγείου

Fuel Pass: Πότε λήγει η προθεσμία – Πόσα χρήματα δικαιούστε

Πανελλήνιες 2026: Θέματα, Λύσεις, Αποτελέσματα και Bάσεις στο google

Google logo Μάθε πρώτος όλες τις σημαντικές ειδήσεις. Βάλε το alfavita.gr στα αποτελέσματα αναζήτησης της Google Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

tramp_maler_2532019.jpg
Η Βουλή περιορίζει τις εξουσίες Τραμπ ενώ ξεκινά έρευνα για τον πόλεμο με το Ιράν
Πολιτικό πλήγμα για τον Τραμπ: Η Βουλή περιορίζει τις πολεμικές εξουσίες του απέναντι στο Ιράν
Η Βουλή περιορίζει τις εξουσίες Τραμπ ενώ ξεκινά έρευνα για τον πόλεμο με το Ιράν
Υπουργείο Παιδείας, Θρησκευμάτων και Αθλητισμού, η είσοδος του υπουργείου
Νέος Διευθυντής Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Ρεθύμνου ο Αντώνιος Σπυριδάκης
Η τοποθέτηση νέου Διευθυντή έρχεται σε μια κρίσιμη περίοδο για τη λειτουργία των εκπαιδευτικών υπηρεσιών, καθώς βρίσκεται σε εξέλιξη ο...
Νέος Διευθυντής Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Ρεθύμνου ο Αντώνιος Σπυριδάκης
ΔΟΕ
ΔΟΕ: Στάση εργασίας και συγκέντρωση στο Υπουργείο Παιδείας στις 9 Ιουνίου
Στάση εργασίας και συγκέντρωση διαμαρτυρίας στις 9 Ιουνίου για τις περικοπές σε διορισμούς και προσλήψεις
ΔΟΕ: Στάση εργασίας και συγκέντρωση στο Υπουργείο Παιδείας στις 9 Ιουνίου