Πανεπιστήμιο Δυτικής Μακεδονίας
Σε Καστοριά και Φλώρινα με ετήσια δίδακτρα 5000 και 4000 ευρώ αντίστοιχα

Δύο αγγλόφωνα προπτυχιακά προγράμματα σπουδών για φοιτητές από το εξωτερικό θα προσφέρει από τη νέα ακαδημαϊκή χρονιά 2024-2025 το Πανεπιστήμιο Δυτικής Μακεδονίας. Πρόκειται για τα προγράμματα “ Economics and Sustainable Development - «Οικονομικές Επιστήμες και Βιώσιμη Ανάπτυξη» στην Καστοριά και το «Creative Writing, Arts, and Humanities»- «Δημιουργική Γραφή, Τέχνες και Ανθρωπιστικές Επιστήμες» στη Φλώρινα, που  σχεδίασε το Πανεπιστήμιο και πιστοποιήθηκαν από την Εθνική Αρχή Ανώτατης Εκπαίδευσης, ΕΘΑΑΕ. 

Τα δύο πρώτα ξενόγλωσσα προπτυχιακά προγράμματα σπουδών του πανεπιστημίου θα απευθύνονται σε αλλοδαπούς φοιτητές και την ομογένεια και σύμφωνα με τον Πρύτανη Θ. Θεοδουλίδη «έχουν σχεδιαστεί με βάση τα διεθνή πρότυπα, προσφέροντας προοπτική επαγγελματικής ανέλιξης σε δυναμικά επαγγέλματα, στοχεύοντας στην διεθνοποίηση του Πανεπιστημίου μας».  

Ο Πρύτανης του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας, σημείωσε ότι «ως αναπτυσσόμενο περιφερειακό Πανεπιστήμιο, ανταποκρινόμαστε με ταχύτητα στο εθνικό εγχείρημα ενίσχυσης της εξωστρέφειας και διεθνοποίησης των ελληνικών ΑΕΙ». 

Το πρόγραμμα τετραετούς φοίτησης “ Economics and Sustainable Development” στην Καστοριά  θα είναι το 4ο αγγλόφωνο προπτυχιακό πρόγραμμα ΑΕΙ που πιστοποιήθηκε στην Ελλάδα, το πρώτο στις οικονομικές επιστήμες και τα ετήσια δίδακτρα του θα διαμορφωθούν στις 5.000 €  

Το πρόγραμμα τετραετούς φοίτησης “ Creative Writing, Arts and Humanities” στη Φλώρινα θα παρέχει διεθνώς αναγνωρισμένες σπουδές στις απαιτήσεις της παγκόσμιας δημιουργικής βιομηχανίας, προάγοντας συγχρόνως την λογοτεχνική καινοτομία και την έρευνα και τα ετήσια δίδακτρά του θα διαμορφωθούν στις 4.000 € . 

Οι ενδιαφερόμενοι θα μπορούν να λαμβάνουν τις πληροφορίες που επιθυμούν από τις ενημερωτικές ιστοσελίδες για το αγγλόφωνο πρόγραμμα οικονομικών επιστημών και βιώσιμης ανάπτυξης (sdg.uowm.gr) και το πρόγραμμα δημιουργικής γραφής, τεχνών και ανθρωπιστικών επιστημών

ΑΠΕ ΜΠΕ

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

ΑΣΕΠ: Σε 2 ημέρες ΕΥΚΟΛΟ Online Proficiency GOLEARN ΧΩΡΙΣ προφορικά, ΧΩΡΙΣ έκθεση (Μόνο 10 ημέρες έμειναν για την ΑΛΛΑΓΗ!)

Παν.Πατρών: Ανακοινώθηκε το 1ο σε Ελλάδα Μοριοδοτούμενο Πανεπιστημιακό σεμινάριο στην Τεχνητή Νοημοσύνη για εκπαιδευτικούς

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με 65Є εγγραφή - έως 15/5

ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ

2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Τα 2 μαθήματα εξέτασης και η ύλη

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

πρότυπα σχολεία, μαθητές, τάξη, σχολείο
Πρότυπα και Εκκλησιαστικά σχολεία: Θέματα και απαντήσεις γραπτής δοκιμασίας
Τα φετινά θέματα και οι απαντήσεις της γραπτής δοκιμασίας για Πρότυπα και Εκκλησιαστικά σχολεία
Πρότυπα και Εκκλησιαστικά σχολεία: Θέματα και απαντήσεις γραπτής δοκιμασίας