mousiko_sxoleio
Μαθητές έβαψαν με κόκκινη μπογιά τις παλάμες των χεριών τους (φωτο και βίντεο)

Συγκλόνισε η πρωτοβουλία των μαθητών του Μουσικού Σχολείου Ιλίου να προχωρήσουν σε καθιστική μουσική διαμαρτυρία έξω από το Αστυνομικό Τμήμα των Αγίων Αναργύρων, όπου την Τρίτη 2/04 βρήκε φρικτό θάνατο η 28χρονη Κυριακή, η οποία δολοφονήθηκε από τον 39χρονο πρώην σύντροφό της.

Αναλυτικά

Καθιστική διαμαρτυρία με τραγούδια έξω από το Αστυνομικό Τμήμα  Αγ. Αναργύρων πραγματοποίησαν σήμερα οι μαθητές του Μουσικού Σχολείου Ιλίου, καταγγέλλοντας την γυναικοκτονία της Κυριακής Γρίβα αλλά και τις εγκληματικές παραλείψεις των αστυνομικών, που ούτε ρώτησαν το όνομά της όταν ζήτησε βοήθεια.

mathites_agioi_anargyroi

Με ένα πανό που έγραφε «Το περιπολικό δεν είναι ταξί. Καμία μόνη» οι μαθήτριες και οι μαθητές μπροστά στην είσοδο του Α.Τ. επέλεξαν να τραγουδήσουν το «Πώς να σωπάσω» που έχει ερμηνεύσει ο Νίκος Ξυλούρης, σε μουσική του Σταύρου Ξαρχάκου και στίχους του Κώστα Κινδύνη, ενώ έγραψαν στο πεζοδρόμιο με κόκκινη μπογιά «Την λέγαν Κυριακή, δεν έψαχνε ταξί».
Άλλοι μαθητές στο πλαίσιο της διαμαρτυρίας είχαν βαμμένες με κόκκινη μπογιά τις παλάμες των χεριών τους.

αγιοι Ανάργυροι 1

(ΚΩΣΤΑΣ ΤΖΟΥΜΑΣ/EUROKINISSI)

Την ίδια ώρα σύμφωνα με τον ΑΝΤ1 αστυνομικοί ζήτησαν από τον κόσμο που συγκεντρώνεται έξω από το αστυνομικό τμήμα ή συρρέει ως ελάχιστο φορο τιμής, να μην αφήνουν λουλούδια, καθώς δημιουργείται... φασαρία!

Συγκεκριμένα, ζήτησαν να σταματήσουν οι συγκεντρώσεις του απλού κόσμου για να μην διαταρραχθεί η «εύρυθμη λειτουργία του αστυνομικού τμήματος».

Συγκλονίζει η μητέρα: Η κραυγή της θα με στοιχειώνει για πάντα

Την ίδια στιγμή, συγκλονίζουν τα όσα είπε σε συνέντευξή της, η μητέρα της Κυριακής Γρίβα.

«Θα το έκανε ούτως ή άλλως. Είτε στο σπίτι της είτε στο αστυνομικό τμήμα θα την έβρισκε και θα την σκότωνε», είπε η μητέρα του θύματος για τον 39χρονο γυναικοκτόνο.

«Γι’ αυτό τον άνθρωπο, το κάθαρμα, θέλω να πω ότι δεν είχε το θάρρος ούτε να την αντικρίσει στα μάτια να το κάνει. Πισώπλατα το έκανε. Ύπουλα και πισώπλατα Δεν είχε το θάρρος. Εμείς οι γυναίκες είμαστε πιο δυνατές και όχι αυτοί. Δεν έχουν κανένα δικαίωμα να μας εκμεταλλεύονται», είπε.

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Έκτακτο επίδομα έως 1.700 ευρώ σε εργαζόμενους του ιδιωτικού τομέα

Η πιο εύκολη Πιστοποίηση Αγγλικών στην Ελλάδα σε 2 ημέρες στα χέρια σου - Δίνεις από το σπίτι σου

Παν.Πατρών: Tο 1ο στην Ελλάδα Πανεπιστημιακό Πιστοποιητικό ΤΕΧΝΗΤΗΣ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗΣ για εκπαιδευτικούς

Πανεπιστήμιο Αιγαίου: Το κορυφαίο πρόγραμμα ειδικής αγωγής στην Ελλάδα - Αιτήσεις έως 10/12

Μοριοδοτούμενο σεμινάριο Ειδικής Αγωγής Πανεπιστημίου Πατρών με μόνο 60 ευρώ 

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

Νάσος Ηλιόπουλος
Ηλιόπουλος για ΙΝΕΔΙΒΙΜ: «Και α και ου» και αναθέσεις παντού
Ο βουλευτής της Νέας Αριστεράς κατήγγειλε στη Βουλή ότι «με κλειστές τις φοιτητικές εστίες το 2020, το ΙΝΕΔΙΒΙΜ έδωσε 450.000 για σίτιση στις εστίες...
Ηλιόπουλος για ΙΝΕΔΙΒΙΜ: «Και α και ου» και αναθέσεις παντού
Παγκόσμια Ημέρα Ατόμων με Αναπηρία
Υπουργείο Κοινωνικής Συνοχής και Οικογένειας: Υποβολή δικαιολογητικών στο πρόγραμμα «Προσβασιμότητα κατ’ οίκον»
Παρατείνεται η προθεσμία μέχρι και 22 Δκεμεβρίου
Υπουργείο Κοινωνικής Συνοχής και Οικογένειας: Υποβολή δικαιολογητικών στο πρόγραμμα «Προσβασιμότητα κατ’ οίκον»
xarokopeio800_060314.jpg
Αυτό είναι το κορυφαίο ΠΜΣ "Εκπαίδευση και Πολιτισμός" απο το Χαροκόπειο Πανεπιστήμιο
Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών «Εκπαίδευση και Πολιτισμός» Χαροκόπειο Πανεπιστήμιο – Τμήμα Οικονομίας και Βιώσιμης Ανάπτυξης
Αυτό είναι το κορυφαίο ΠΜΣ "Εκπαίδευση και Πολιτισμός" απο το Χαροκόπειο Πανεπιστήμιο