praktiki
Ολοκληρώθηκε η πρακτική άσκηση της ειδικότητας Πλοιάρχων Ε.Ν. του 2ου Ε.Κ. Πάτρας.

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε η πρακτική άσκηση των μαθητών της ειδικότητας Πλοιάρχων Εμπορικού Ναυτικού του 2ου Εργαστηριακού Κέντρου Πάτρας (4ου ΕΠΑΛ Πάτρας) στην Βενετία με τα πλοία Ε/Γ-Ο/Γ ΑΣΤΕΡΙΟΝ ΙΙ και Ε/Γ-Ο/Γ ΛΕΥΚΑ ΟΡΗ του ομίλου ATTICA GROUP.

Στα πλαίσια του προγράμματος Αγωγής Σταδιοδρομίας, οι μαθητές της ειδικότητας κατά την διάρκεια του ταξιδιού με την βοήθεια των αξιωματικών, εξασκήθηκαν και εφάρμοσαν πολλές από τις γνώσεις τους, σε πραγματικές συνθήκες και αποκόμισαν νέες. Νοιώθουμε την ανάγκη να εκφράσουμε τις θερμές μας ευχαριστίες στον όμιλο ATTICA GROUP, και στους Πλοίαρχους Cpt Ρεμεδιάκη Ιωάννη, Cpt Τσώκο Κωνσταντίνο και Cpt Σταυρόπουλο Αθανάσιο, καθώς και τους αξιωματικούς και τα πληρώματα των πλοίων ΑΣΤΕΡΙΩΝ ΙΙ και ΛΕΥΚΑ ΟΡΗ.

praktiki

Η συνεργασία τους και η πολύτιμη βοήθειά τους οδήγησε στο να στεφθεί με απόλυτη επιτυχία η πρακτική άσκηση των μαθητών του σχολείου μας.

Οι καθηγητές ναυτικών μαθημάτων

  • Αργυρόπουλος Νικόλαος

  • Τζανόπουλος Γεώργιος
  • Οι συμμετέχοντες μαθητές
     

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

«Στον αέρα» σχολικές εκδρομές στο εξωτερικό – Αναστάτωση σε μαθητές, γονείς και εκπαιδευτικούς

Έως 210 ευρώ κάθε μήνα για το ενοίκιο: Ποιοι το δικαιούνται;

Voucher 750 ευρώ σε εργαζόμενους του ιδιωτικού τομέα - Ανοίγουν οι αιτήσεις

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

κανελος
«Ο δάσκαλος με τα αστέρια»: Αποχαιρετισμός στον Ανδρέα Κανέλλο του Λυκείου Μυκόνου
Ο Ανδρέας θα λείψει πολύ. Όχι μόνο ως συνάδελφος, αλλά ως φίλος, ως συνοδοιπόρος, ως δάσκαλος με την ουσιαστική σημασία της λέξης.
«Ο δάσκαλος με τα αστέρια»: Αποχαιρετισμός στον Ανδρέα Κανέλλο του Λυκείου Μυκόνου
panelladikes-exetaseis
Πανελλαδικές 2026: Τα μαθήματα που δοκιμάζουν κάθε χρόνο τους υποψηφίους - Πόση δυσκολία αντέχει η μάθηση;

Κάθε χρόνο, με την ίδια σχεδόν τελετουργική ακρίβεια, επαναλαμβάνεται ένα γνώριμο σκηνικό. Οι

Πανελλαδικές 2026: Τα μαθήματα που δοκιμάζουν κάθε χρόνο τους υποψηφίους - Πόση δυσκολία αντέχει η μάθηση;