Παρέμβαση στο σπίτι του πρύτανη του ΔΠΘ
Παρέμβαση-συγκέντρωση στο σπίτι του πρύτανη του ΔΠΘ Φώτη Μάρη και στην ευρύτερη γειτονιά με συνθήματα, ανάρτηση πανό και τρικάκια

Σε παρέμβαση – συγκέντρωση προχώρησε ομάδα αναρχικών στο σπίτι του πρύτανη του ΔΠΘ Φώτη Μάρη με ανάρτηση πανό και τρικάκια, καθώς δεν τους έχουν επιστραφεί πράγματα που υπήρχαν στο στέκι τους, το οποίο εκκενώθηκε.

«Με ψεύτικες δικαιολογίες και ασυναρτησίες περί δήθεν παράνομων αντικειμένων όπως σπρέι και με προκλητικό ύφος από τον πρύτανη και την παρατρεχάμενη του, πλέον η υπομονή έχει τελειώσει» αναφέρουν σε ανακοίνωσή τους, την οποία ανήρτησαν σε ιστοσελίδα του αντιεξουσιαστικού χώρου.

Τελικά, όπως υποστηρίζουν, ο πρύτανης του ΔΠΘ τους απάντησε πως «περιμένει ειδοποίηση από την αστυνομία, η οποία ευθύνεται για την καθυστέρηση».

Παρέμβαση με πανό και τρικάκια στο σπίτι του πρύτανη του ΔΠΘ

Η ανακοίνωση για την παρέμβαση στο σπίτι του πρύτανη

Μετά από απόφαση στην ανοιχτή συνέλευση υπεράσπισης του Αναρχικού Στεκιού Utopia A.D πραγματοποιήθηκε παρέμβαση-συγκέντρωση στο σπίτι του πρύτανη του ΔΠΘ Φώτη Μάρη και στην ευρύτερη γειτονιά με συνθήματα, ανάρτηση πανό και τρικάκια. Τη δράση στήριξαν σύντροφοι και συντρόφισσες από Αλεξανδρούπολη και Καβάλα.

Από τις 7/2 ημέρα εκκένωσης του στεκιού δεν μας έχουν επιστραφεί τα πράγματα που υπήρχαν στον χώρο. Με ψεύτικες δικαιολογίες και ασυναρτησίες περί δήθεν παράνομων αντικειμένων όπως σπρέι και με προκλητικό ύφος από τον πρύτανη και την παρατρεχάμενη του, πλέον η υπομονή έχει τελειώσει.

Περιμέναμε μια ξεκάθαρη απάντηση για το αν έχει εμπλοκή η αστυνομία και η εισαγγελία, αντ’ αυτού προσπάθησαν να μας αποσπάσουν γραπτώς τα στοιχεία μας σε αίτηση για δήθεν επιστροφή των πραγμάτων. Εντέλει την Τρίτη 19/3 μετά από εκ νέου παρουσία κάποιων συντρόφ(ισσ)ων στην πρυτανεία ο Φώτης Μάρης απάντησε πως περιμένει ειδοποίηση από την αστυνομία, η οποία ευθύνεται για την καθυστέρηση.

Για ότι συμβαίνει και ότι συμβεί από εδώ και πέρα την ευθύνη την έχει πρώτος από όλους ο επαγγελματίας αθώος, πρύτανης του ΔΠΘ Φώτης Μάρης.

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

ΑΣΕΠ: Σε 2 ημέρες ΕΥΚΟΛΟ Online Proficiency GOLEARN ΧΩΡΙΣ προφορικά, ΧΩΡΙΣ έκθεση (Μόνο 10 ημέρες έμειναν για την ΑΛΛΑΓΗ!)

Παν.Πατρών: Ανακοινώθηκε το 1ο σε Ελλάδα Μοριοδοτούμενο Πανεπιστημιακό σεμινάριο στην Τεχνητή Νοημοσύνη για εκπαιδευτικούς

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με 65Є εγγραφή - έως 15/5

ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ

2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Τα 2 μαθήματα εξέτασης και η ύλη

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

γαζα
Τα πιο αβάσταχτα «μαμά»
Κι όταν, στα δύσκολα, συρρικνώνομαι κι αναζητώ την αγκαλιά, τις δίχως προϋποθέσεις, πιο αφειδώλευτης αγάπης κι όταν τις νύχτες του χειμώνα, βρέχει...
Τα πιο αβάσταχτα «μαμά»