Thumbnail
3ωρες στάσεις εργασίας την Τρίτη 19/3 κηρύσσουν οι εκπαιδευτικοί του Συλλόγου Εκπαιδευτικών Κερατσινίου-Περάματος «Νίκος Πλουμπίδης»

Την κήρυξη στάσεων εργασίας αποφασίζουν οι εκπαιδευτικοί του Συλλόγου Εκπαιδευτικών Κερατσινίου-Περάματος «Νίκος Πλουμπίδης».

Αναλυτικότερα, οι στάσεις εργασίας από 1-3 ώρες που ξεκινούν από την Τρίτη 19/3 και συνεχίζονται για όσο χρειαστεί, μέχρι να επαναπροκηρυχθεί η απεργία – αποχή από ΔΟΕ – ΟΛΜΕ – ΑΔΕΔΥ – ΣΕΠΕ – ΕΛΜΕ.

«Οι συγκεκριμένες στάσεις εργασίας, για όσους συναδέλφους/ισσες χρειαστεί να τις αξιοποιήσουν, θα καλύπτονται οικονομικά 100% από το σωματείο. Παρακαλούνται οι συνάδελφοι να ενημερώνουν άμεσα το ΔΣ του Συλλόγου», τονίζουν.

Aναλυτικά

Το Δ.Σ. του Συλλόγου μας ομόφωνα προκηρύσσει στάσεις εργασίας από 1-3 ώρες που ξεκινούν από την Τρίτη 19/3 και συνεχίζονται για όσο χρειαστεί (μέχρι να επαναπροκηρυχθεί η απεργία – αποχή από ΔΟΕ – ΟΛΜΕ – ΑΔΕΔΥ – ΣΕΠΕ – ΕΛΜΕ) οι οποίες θα αξιοποιούνται σε περίπτωση που οι αξιολογητές προχωράνε σε κλείσιμο των προπαρασκευαστικών ενημερωτικών συναντήσεων.

Οι συγκεκριμένες στάσεις εργασίας, για όσους συναδέλφους/ισσες χρειαστεί να τις αξιοποιήσουν, θα καλύπτονται οικονομικά 100% από το σωματείο. Παρακαλούνται οι συνάδελφοι να ενημερώνουν άμεσα το ΔΣ του Συλλόγου.

Οι αποφάσεις ΔΟΕ – ΟΛΜΕ για 3ωρες στάσεις εργασίας από την ζωντανή παρακολούθηση του μαθήματος (Σύμβουλος και Δ/ντής) είναι σε πλήρη ισχύ και καλύπτουν τους πάντες. Δεν έχει γίνει έως τώρα δικαστική προσφυγή.
 

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Τέλος τα παλιά διπλώματα: Τι αλλάζει για όλους τους οδηγούς

Διορισμοί εκπαιδευτικών 2026: Το ΦΕΚ με τα νέα πτυχία που «ξεκλειδώνουν» 10.000 μόνιμες θέσεις

Πανελλαδικές: Τι «έπεσε» το 2025 - Όλα τα θέματα στα ΓΕΛ

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

Φινλανδία: Αντιδήμαρχος του Ελσίνκι πιάστηκε να ζωγραφίζει παρανόμως γκράφιτι
"Graffiti": Υπάρχει ελληνική λέξη;
Η ελληνική γλώσσα παραμένει ζωντανή και εξελισσόμενη, ενσωματώνοντας όρους από άλλες γλώσσες, όταν αυτοί καλύπτουν σύγχρονες εκφραστικές ανάγκες.
"Graffiti": Υπάρχει ελληνική λέξη;
ΔΥΠΑ
ΔΥΠΑ: Επίδομα 300€ στους ανέργους χωρίς αίτηση στον λογαριασμό τους
Κανένα χαρτί, καμία αίτηση, καμία ουρά. Η ΔΥΠΑ «χτυπά» μόνη της την πόρτα των δικαιούχων και καταθέτει απευθείας 300 ευρώ — Αναλυτικά τα κριτήρια
ΔΥΠΑ: Επίδομα 300€ στους ανέργους χωρίς αίτηση στον λογαριασμό τους