ΜΑΘΗΤΕΣ
Σχολεία: Πόσες μέρες μαθημάτων απομένουν στα Γυμνάσια και τα Λύκεια - Οι ευρωεκλογές και ο προγραμματισμός

Όπως και κάθε χρόνο, μαθητές και εκπαιδευτικοί και φέτος αναμένουν το δεύτερο μεγάλο «διάλειμμα» της σχολικής χρονιάς με την έλευση του Πάσχα.

Τα σχολεία τυπικά κλείνουν για Πάσχα κάθε τελευταία Παρασκευή πριν από τη Μεγάλη Εβδομάδα, για ένα 15νθήμερο. Συνεπώς, το τελευταίο μάθημα του Απρίλη θα γίνει την Παρασκευή 26 Απριλίου, με τη Δευτέρα του Πάσχα να πέφτει στις 6 Μαΐου.

Τα σχολεία θα ανοίξουν πάλι στις 13 Μαΐου.

Μετά την αργία της Καθαράς Δευτέρας και πριν από το Πάσχα παρεμβάλλεται η αργία της 25ης Μαρτίου (Δευτέρα 25 Μαρτίου)  ενώ λίγες μέρες μετά το Πάσχα έχουμε και λήξη μαθημάτων στα Λύκεια και λίγο αργότερα στα Γυμνάσια.

Φέτος, λόγω των ευρωεκλογών, που θα πραγματοποιηθούν στις 9 Ιουνίου, δεν θα λειτουργήσουν τα σχολεία στις 7 και 10 Ιουνίου, και εκείνες τις μέρες δεν θα γίνουν εξετάσεις σε Γυμνάσια και Λύκεια.

Επίσης τα σχολεία θα μείνουν κλειστά στις 24 Ιουνίου 2024 (Αγίου Πνεύματος)

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

ΑΣΕΠ: Σε 2 ημέρες ΕΥΚΟΛΟ Online Proficiency GOLEARN ΧΩΡΙΣ προφορικά, ΧΩΡΙΣ έκθεση (Μόνο 10 ημέρες έμειναν για την ΑΛΛΑΓΗ!)

Παν.Πατρών: Ανακοινώθηκε το 1ο σε Ελλάδα Μοριοδοτούμενο Πανεπιστημιακό σεμινάριο στην Τεχνητή Νοημοσύνη για εκπαιδευτικούς

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με 65Є εγγραφή - έως 24/5

ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ

2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Τα 2 μαθήματα εξέτασης και η ύλη

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα