Εκπαίδευση 0

Δεν υποχωρούν οι καθηγητές: Μετά τη νέα προσφυγή του υπουργείου Παιδείας στα δικαστήρια η ΟΛΜΕ αποφασίζει την επαναπροκήρυξη της Απεργίας – Αποχής

Google Logo Μάθε πρώτος όλες τις σημαντικές ειδήσεις. Βάλε το alfavita.gr στα αποτελέσματα αναζήτησης της Google
Ομόφωνη απόφαση του Δ.Σ. της ΟΛΜΕ για Γ.Σ. 6-8/03 και Γ.Σ. Προέδρων 9/03 με εισήγηση του Δ.Σ. για επαναπροκήρυξη της ΑΑ από ΟΛΜΕ.

 Μετά την αγωγή του Yπουργείου Παιδείας κατά της ΑΔΕΔΥ, για την απεργία – αποχή από την αξιολόγηση της ΔΟΕ και της

ΟΛΜΕ (η αγωγή εκδικάζεται σήμερα, Τρίτη 5 Μαρτίου, στα δικαστήρια της Ευελπίδων) το Δ.Σ. της ΟΛΜΕ, αποφάσισε ΟΜΟΦΩΝΑ σήμερα, τη διενέργεια Γ.Σ. των ΕΛΜΕ αυτήν την εβδομάδα και Γ.Σ. των Προέδρων των ΕΛΜΕ, το Σάββατο, 9/3, με ΟΜΟΦΩΝΗ εισήγηση, την επαναπροκήρυξη της Απεργίας – Αποχής, δίνοντας το μήνυμα της συνέχισης του αγώνα ενάντια στην κατηγοριοποίηση σχολείων, μαθητών κι εκπαιδευτικών, αλλά και της συνολικής εναντίωσης του κλάδου στην αντιεκπαιδευτική πολιτική, τον αυταρχισμό και την επιβολή πολιτικών διαλυτικών για τον κοινωνικό πυλώνα της δημόσιας εκπαίδευσης.

Δείτε εδώ την Αγωγή του ΥΠΑΙΘΑ στην ΑΔΕΔΥ

0 Δείτε τα σχόλια

Όλες οι σημαντικές ειδήσεις στο alfavita.gr

Εκτός κάδρου η Α' Λυκείου για την εισαγωγή στα ΑΕΙ – «Τα παιδιά δεν είναι ακόμη ώριμα»

Πώς έλεγαν οι αρχαίοι Έλληνες την κάλτσα;

Η μεγάλη συνέντευξη της Σοφίας Ζαχαράκη στο alfavita.gr: Αναπληρωτές, μισθοί, Πανελλαδικές και νέο Λύκειο (Vidcast)

Google Logo Μάθε πρώτος όλες τις σημαντικές ειδήσεις. Βάλε το alfavita.gr στα αποτελέσματα αναζήτησης της Google
Viber Ακολουθήστε το Αlfavita στο Viber

εκπαίδευση