ΔΑΚΡΥ
Προσέφεραν εξοπλισμό για την εκπαίδευση των φοιτητών και φοιτητριών του Τμήματος που η κόρη τους δεν πρόλαβε να τελειώσει

ΜΙΑ ΔΩΡΕΑ ΜΕ ΙΔΙΑΙΤΕΡΟ ΒΑΡΟΣ από δυο γονείς που έχασαν στα Τέμπη το μοναχοπαίδι τους, και προσέφεραν εξοπλισμό για την εκπαίδευση των φοιτητών και φοιτητριών του Τμήματος που η κόρη τους δεν πρόλαβε να τελειώσει.

Αναρτώ τη σχετική χθεσινή ανακοίνωση του Τμήματος Αγρονόμων και Τοπογράφων Μηχανικών του ΑΠΘ, με μεγάλη συγκίνηση σκεπτόμενη ότι το δικό μου παιδί, ως φοιτητής του Τμήματος αυτού, μπορεί να χρησιμοποιήσει τον εξοπλισμό που δώρισαν οι πονεμένοι γονείς. Αιωνία η μνήμη της Αγάπης.

«Σήμερα συμπληρώνεται ένας χρόνος από την τραγική απώλεια 57 συνανθρώπων μας στα Τέμπη. Το ΑΠΘ θρηνεί την απώλεια 13 φοιτητριών και φοιτητών του και το Τμήμα Αγρονόμων και Τοπογράφων Μηχανικών την απώλεια της Αγάπης Τσακλίδου, φοιτήτριας του 10ου εξαμήνου σπουδών.

Οι γονείς της Αγάπης, Ελένη Βασάρα και Γιώργος Τσακλίδης, προχώρησαν σε μία προσφορά προς το Τμήμα μας, έχοντας την πεποίθηση ότι αυτή θα ήταν και η επιθυμία της λατρεμένης τους κόρης. Έτσι προσέφεραν, ως δωρεά, Τοπογραφικό εξοπλισμό, ο οποίος θα ενισχύσει τον υπάρχοντα εξοπλισμό του Τμήματος για την εκπαίδευση των φοιτητών του. Συγκεκριμένα πρόκειται για τρεις Γεωδαιτικούς σταθμούς και έξι Χωροβάτες. Ο εξοπλισμός αυτός θα σημανθεί κατάλληλα, προκειμένου τα μέλη του Τμήματός μας, οι τωρινοί και οι μελλοντικοί φοιτητές μας, να κρατήσουν ζωντανή τη μνήμη της.

Το Τμήμα Αγρονόμων και Τοπογράφων Μηχανικών ΑΠΘ ευχαριστεί εκ βαθέων την Ελένη και τον Γιώργο, γονείς της αδικοχαμένης Αγάπης, τη μνήμη της οποίας θα κρατήσει άσβεστη και πάντα θα τιμά.

Επίσης ανακοινώνεται ότι το ΤΑΤΜ στη συνέλευσή του με αριθμ. 3/19-9-23 αποφάσισε ομόφωνα την ονοματοθεσία της αίθουσας εξάσκησης των φοιτητών στα τοπογραφικά όργανα στο ισόγειο της Γ΄ Πτέρυγας σε αίθουσα “Αγάπη Τσακλίδου” τιμώντας την μνήμη της φοιτήτριας του 10ου εξαμήνου, θύμα της τραγωδίας των Τεμπών.

Η διαδικασία της ονοματοθεσίας της αίθουσας θα ολοκληρωθεί με απόφαση της Συγκλήτου και ήδη έχει ξεκινήσει η σχετική διαδικασία.

Ο αντιπρόεδρος του Τμήματος

Καθηγητής Βασίλειος Τσιούκας»

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Παραιτήθηκε διευθυντής σχολείου που απειλήθηκε με καθαίρεση και πειθαρχικές ποινές επειδή αντιτάχθηκε σε αυτή στην αξιολόγηση

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με μόνο 65Є εγγραφή - έως 17 Απριλίου

Μοριοδοτούμενο σεμινάριο Ειδικής Αγωγής (ΕΛΜΕΠΑ) με μόνο 50Є εγγραφή- αιτήσεις ως 17/4

2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Τα 2 μαθήματα εξέτασης και η ύλη

Proficiency και Lower μόνο 95 ευρώ σε 2 μόνο ημέρες στα χέρια σας (ΧΩΡΙΣ προφορικά, ΧΩΡΙΣ έκθεση!)

ΕΥΚΟΛΕΣ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ και ΙΤΑΛΙΚΩΝ για εκπαιδευτικούς - Πάρτε τις άμεσα

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

καταιγίδα, κεραυνος, βροχή
Προειδοποίηση Τσατραφύλλια για τη Θεσσαλία: «Σε 20 ώρες, θα πέσει νερό τριών μηνών»
«Καμπανάκι» από μετεωρολόγο Τσατραφύλλια για Λάρισα και Μαγνησία - Σε λιγότερο από 20 ώρες θα πέσει το νερό 3 μηνών
Προειδοποίηση Τσατραφύλλια για τη Θεσσαλία: «Σε 20 ώρες, θα πέσει νερό τριών μηνών»